Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, October 16, 2012

Alahai Si Kembang Payung , Ngeee !!~

Assalamualaikum & Hello.

Tamat sesi kaunseling , now kite cerita pasal fashion pulak mau ??
Semalam aku dah selamat pergi hantar kain Valentro berwarna grey untuk dijahit.
Tailor yang terpilih ialah tailor Butik Maharani nearby Tesco Ampang. Wuhuuu !~

Fesyen baju kurung apa pulak yang aku nak kali ni ??
Ingat tak aku pernah kelam kabut pilih fesyen baju kurung baru baru ni ??
Kalau agak agak tak ingat boleh klik SINI.
So , akhirnya aku pilih untuk buat baju kurung basic dan cuma kain saja yang dimodifikasi sikit.
KAIN KEMBANG PAYUNG yang aku pilih untuk kali ni , weeee !!~

Kepada yang tak tahu fesyen kain ni macam mana , sila rujuk bawah :


 Haa macam ni , cantikkan !!~


 Takdela meleret macam ni , huhu. Kalau aku pengantin takpe jugak. :P


Cantikkan ??


Actually to be more specific , aku nak yang macam Scha pakai ni !!


p.s : tak sabar nak tengok hasilnya , heee !! Tak sedar kain baru anta semalam. Tah tah tak kain pon tak potong lagi. Hehehe.


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah