Followers

Monday, April 15, 2013

Jelly Bunny One Utama - LG209.

Assalamualaikum & Hello.

Last entry aku haritu aku ada tunjuk korang kasut Jelly Bunny aku kannn.
Harini aku nak review kedai Jelly Bunny One Utama - LG209.
Actually ada 3 outlet Jelly Bunny area KL : KLCC , Mid Valley & One Utama.
Memandangkan ktorg pergi One Utama haritu , so singgah Jelly Bunny dekat sini jela.










Banyakkan kasut ? Rambang mata weh aku masuk sini.
Kejap amek yang tu , kejap amek yang ni , lepas tu letak balik. :P
Kejap kaler turqoise , kejap kaler pink , kejap kaler merah. Miahahaha.
Yang aku suka pasal kedai ni , sebab dia WANGI !! Bau gula gula.
Rasa macam nak kunyah kunyah semua kasut kat situ. ^_^



Bakal mummy & daddy by end of this year inshaAllah. Hiksss
Teruja aku nak dapat anak buah baru , yeay !
Dahla due 2.12 , ngam ngam 2 hari lepas birthday aku. Wuhuu.
Kot kotlah terberanak masa birthday aku kan best , ada twin. Ngehhh.
Dan merekalah yang bertanggungjawab unutk membayar sepatu merah aku. Hihihi.



My red house shoe , amboii red house okay bukan white house.
Tadi konon nak pakai pergi office , tapi sayang pulak. :P
Letak balik dalam plastik , muahahaha. Pakai mase pergi Phuket jela kot eh.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : sometimes we need to sacrifice ourself for someone happiness. smile.


xoxo


Bangun pagi mandi perigi , ada masa datanglah lagi

>

8 comments :

  1. sayang .. kasut tu mudah melecet tak ?

    ReplyDelete
  2. @cik arawallahualam Ara , sebab tak pakai lagi. Haha. Tapi ada dengar orang cakap tak melecet dan sangat comfy.

    ReplyDelete
  3. APA LAGI , kasi GRAB bebanyak lah .. hihi

    ReplyDelete
  4. baru nk tnya melecet ke tak. akak mmg nk carik kasut asyik beli kasut cotton on je dahla tak tahan lama haha ala nk buat pakai gi kenduri je pun bolehla nanti survey kt sini tp tu pn kalau rajin :p

    ReplyDelete
  5. @chaHaa tula , cube akak tanye Rina. Dia dah lenjan dah Jelly Bunny dia. Huhuhu. Nnt g la usha kak. Wangggiiii.

    ReplyDelete
  6. makcikk,ofismate akak kat sblh ni gigih promote jelly bunny..bru2 ni akak g la OU tapi mkn McD je..xmasuk pun JB sbb duit dah habisss bershoping sgt padan muka..huhuhu! dpt gaji ni wajib usha line..hehehe!

    psst : akak tunjuk kasut awk ni kat ofismate akak sblh ni,sama dia punya waran hitam :D

    ReplyDelete
  7. @Nursaila Norman Silelah pergi usha akak. Orang ingat nak pergi tapi hati kata BAJET BAJET ! Hahaha. So , akak pergilah eh bagi pihak. :P

    Yeke ? Boria miskin kayala kalau pakai nanti. Harharhar

    ReplyDelete

Hope that you're enjoying the entry , feel free to leave your comment. Muah ! :D

Blog Ini Milik Nuriesya Nadia