Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, January 4, 2012

2012.

Assalamualaikum. Alhamdulillah selamat sudah masuk ke tahun baru tahun 2012. Apela cerite korang-korang yang membace blog ni. Hope semuanya sihat alhamdulillah ye hendaknye. Wah intro entry 2012 ni da cam ustajah-ustajah pulak. Ahahaha.

Tahun baru mestilah ade azam baru kan ? Tapi tula bile pikir pasal azam ni. Haish malas la teman nak kabor. Azam-azam lepas pown lebur. Ade hati nak berazam baru lagi. Lagipun kalau nak berazam tuk jadi yang terbaek hari-hari pown boleh berazam tak semestinye tahun baru je kan. So ape-ape pown 2012 ni. Alahai meningkat setahun lagi la umurku ini. Ayah mak !! Sudah 23 tahun ke tahun ni. MasyaAllah kejapnye rasa. Alhamdulillah masih diberi peluang tuk bernafas atas bumi Allah ni.

Harapan aku la bukan azam ok. Harapan aku tuk tahun ni nak kahwen ? hahaha. Eyh silap. Harapan aku nak hidup aku tenteram tade masalah dengan orang sekeliling dah. Eyh letihla mak jemah nak berdebat dengan orang sekeliling yang tak pernah puas dengan ape yang kite buat. Again kite hanya manusia biasa masakan boleh puaskan hati semua orang. Apa pown aku pown harap korang-korang yang bace ni to have a good life jugak tuk tahun ni. Semoga cekal and tabah menghadapi semua masalah. Ececeh. Tapi kalau aku yang ade masalah memang puting beliung la kiri kanan depan belakang. Hehehe. Ini manusia ha cakap talak selupa bikin punya olang. hehe. So enjoy ur life !! Success ya dongggg.




xoxo





- Cik Dabel N-

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah