Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, January 5, 2012

4 Jam 17 Minit 44 Saat.

Assalamualaikum & Hello.

4 Jam 17 Minit 44 Saat. 

Ni bukan mase yang korang kene amek nak bace entry aku kali ni. Just mase yang aku habeskan untuk berwebcam dengan seorang kawan yang berkongsi masalahnye dengan aku. Aha. Mesti korang pikir macam lame gile. Masalah negara ke ape ke kan. Da macam nak bentang budget pulak. Ape pown back to title la ha.

Semalam. Kawan aku ni. Ala nak cerite pon tatau nak cerita dari mane. Just ni melibatkan perasaan dan mak ! Jeng-jeng-jeng. Mesti korang cam "Ha gile drama ape lak ni kannn". Meh sini aku share sikit. Sebab aku pon da takde idea nak tolong kawan aku tu. So hope dengan share kat sini adelah anyone respons kan.

Hurm ceritanya bermula bila bapak kawan aku ni divorce ngan mak die n kawen dengan minah sorang ni. which is 3 tahun lebih tue je dari anak sulong dorang. Ha ! tapi tu bukan masalahnye pown. Masalahnye bile gf kawan aku tu senegeri ngan bini baru bapak die tu. Ha. And bile kawan aku ni cite kat mak die yang gf die orang negeri terbabit. Mak die terus menstatementkan "kau pown nak jadi macam bapak kau ??" ha. kasihan kan ?? Kalau korang ape korang nak buat ? Sebab from ayat mak die tu pown da tau yang mak die tak restu kan ?? Tambah kusut bile die cakap ngan gf die tu yang die akan pujuk mak die !! So korang ade idea tak camne nak tolong kawan aku ni ??

Ok kalau aku memanglah aku akan pilih mak aku. Sebab mak kowt babe !! yang besarkan kite dengan susah payahnye. tapi bile dipikirkan pasal gf die pulak mesti kesiankan ? sebab gf die tu memang orang kate betul2 serius dengan mamat ni. Ha. Acane kawan-kawan. Complicatedkan. Aku yang mendengar pown sampai speechless. Korang rase boleh ke pujuk hati tua mak kawan aku tu tuk accept gf die tu ?? Kalau korang ade idea sile tinggalkan komen ye. Hehehe. Terime kasih atas bantuan secare luar sedar anda. :)


Itu jela alkisah entry aku kali ni. Terime kasih kerana sudi membace ye kawan-kawan. :)



xoxo





- Cik Dabel N-

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah