Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, February 20, 2012

Awak/Kau/You !

Sorry. Aku dah tak boleh nak avoid dari tulis ape aku rase pasal kau wahai perempuan. Kalau nak kate kau tu takde hati takde rase. Aku rase kaulah yang lebih dan cukup beremosi daripada aku. So u must know better pasal hati dan perasaan orang lain right ?

Aku tak taulah ape ke masalah kau sampai agak macam susah n tak faham bahase sangat ni sebenarnye. Nak kene aku cakap bahase tamil ke baru kau nak faham keadaan sebenarnye yang dah tak macam yang kau nak ?? Susah jugak eyh nak faham ? Memang kene eyh nak mengimbau2 segale2 jadah mak datuk nenek ?

Takpe. Selagi aku boleh bersabar dengan orang macam kau ni takpela. Kau jangan cube buat aku hilang sabar. Buruk padahnye. Aku da berlembut dengan kau ni pown da cukup baik. So please jangan nak over nak pijak kepale aku. Diam2 aku tak maksud aku agree and aku suke dengan ape kau buat. Just aku elak nak maki PEREMPUAN SELEMBUT KAU TU JE !!

So ape2 pikirkanlah. Takut ade yang aku TERmaki kau nanti. Jangan over ok.


p/s : cantek gambar kau. tapi sorry now he is mine.



xoxo



- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah