Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, March 2, 2012

1st month gift. :)

Alhamdulillah. 01.03.12 berjalan dengan baik sekali. Terima kasih yaAllah atas segala-galanya. Ya sekarang ni aku rase memilih dia adalah bukan 1 pemilihan yang salah. Alhamdulillah dia mampu melengkapkan kekuranganku.


Hubungan yang asalnye bermula dengan sehari sudah pun menginjak ke seminggu dan sekarang sudah sebulan. InsyaAllah dengan izin DIA mungkin selama-lamanya. Rasa sangat bahagia. Rasa sangat gembira yang tak terzahir dengan kata-kata. Terima kasih.


Dan semalam. Si dia berjaya membuatkan aku tersenyum + terharu bila die menyanyi secara acoustic lagu Untuk Kamu ost Ombak Rindu. Waceh !! Terharu ok. Walaupun dalam skype. Still live ok kawan-kawan. Weeee !! Yang paling best bile die menyanyi dengan lampu tak bukak. Bergelap. Memang tak nampak muke. Tapi ade pelita (pelita ke name bende alah tu). Tapi ape pown sumpah sangat2 terharu. *bersemangat sikit nak keje rini. katenye!!* :D


Ape pown thanks to him sebab berusaha jugak nak buat suprise. Aku pulak yang tak mampu buat ape-ape. Katenye die memang practice lagu tu tuk our first month. Aish. Terima kasih cinta.



p/s : terima kasih untuk semuanya Encik Syazwan Shumali. I LOVE YOU always and forever !!



xoxo



- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah