Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, March 30, 2012

3 4 5 muka

Eish kau ni suke tau bagi aku ni rase nak marah. Ape lah. Aku ni mude lagi tak nak nampak tua sebelum umo. So tolong ye jangan buat aku marah. Kang tak pasal ade makan sepak kau ni. Kau tu da tua tapi janganlah tunjuk standard sekolah rendah dengan aku. Come onlah. Kau nak cakap ape pasal aku pon kau cakap lah. Sebab aku tau kau jealous. Bhahaha.

Nak suruh orang tayah kawan dengan aku ? Amboih ! Kau hebat ni. Hebat betul boleh arah orang buat ape yang kau nak dorang buat. Wowie. Hello ingat orang lain macam kau ke ? Tapayahlah nak hasut orang weyh. Dorang ade otak boleh pikir sendiri. Macam ni punye perangai pown ade ke. Ingatkan pompuan je yang selalu camni. Kaum Adam pown ade macam ni. Alahai. Sangat joyah tau kau ni.

Ikut hang la ha nak cakap ape. Nak buat ape. Nak perli ape. Nak manis muke depan muke aku ke. Teruskanlah. As long aku dah tau kau orang ni camne cukuplah. Mane aku tau ni sume tayahlah tau. Teruskanlah bermuke pelastik depan muke aku ni. Sukeee ! :D


xoxo


- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah