Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, March 26, 2012

ASB ?

Omai. Omai. Omai. Bile cakap pasal ASB , semestinye cakap pasal duit right ? Duit dan duit dan duit lagi. Kemarin talking-talking dengan mama. Pasal company tempat aku keje ni macam dah tukar bank. No longer using Public Bank. So , told her pasal separate amount for savings tu. And tah macam mane cakap-cakap , mama ask me to put together duit dalam ASB. Masalahnye bukan duit aku je. Nak combine dengan duit si SS tu jugak. *haaaa muke pelik*. Tak penah-penah nak bagi idea menggile camtu. Siap cakap kalau tu die nak tolong simpankan lagi. Oh no ! Tak nak bagi. Nanti mau die borong hangbag bermacam-macam brand dan kaler. Hahaha.


So itulah dia , nak bukak ASB. Mane punye ha yang best ? Ade orang kate Maybank. Ayoyai. Malas betul lah nak pergi bank ni. Tak boleh ke buat E-ASB. Hahaha. Habes sume nak pakai internet kannn ! Pemalas ni budak ni. Memandangkan besok cuti , maybe sudah sampai masenya aku pergi beratur panjang-panjang dekat bank yang terdekat. Fuhhh !!

*rajenkan diri demi mase depan. Jyeahhh* :D



xoxo



- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah