Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, March 21, 2012

Convo sudah habes.

Assalamualaikum & Hello.

Previous entri pasal SS punya convo , lepas convo ape bikin ? Ape lagi mau bikin kalau bukan datingnya punn adoi. Hahaha. Kemane arah tujuan ? Pavilion jeee. Sebab dah book tiket movie. Cerite ape ? Ha tuuu dia 7 petala cinta.

Ini ade peekturessss lagi nak kasi tengok , macam biase. Kalau suka tengok kalau tak suka PANGKAH. :)

 *Credits to : Syazwan Shumali !*

 *Credits to : Me , me , me !!*

 * Mirror , mirror on the wall , tolonglah habaq mai sape lagi kachak ?? Bahaha*

 *Senyum , tak perlu kate ape-ape*

 *Muke monyok selepas makan Korean Cuisine ? Nilah penangan kimchi.*

 *Kengkonon candid je , eyh bukan candid ke ??*

 *pose , pose , pose*

 *muke tegang bawak Formula 1*

 *Atototo , buatlah muke itik , tikus , lembu.*

 *SS and NN*

 *Gembira selepas kenyang.*

*Sorry gambar anda ade separuh je. Hahaha.*


p/s : sape belum pergi tengok cite 7 petala ke petola cinta tu , aih lupekan jela. Aku siap nak lelap dalam movie layan cite tu. Hazab kau nak habeskan mase dalam tu. Denggg ! Tapi maybe tu pendapat aku je kowt. Haha. Sebab aku ta minat cite genre JK camtu. Upsss.

xoxo


- Cik Dabel N -


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah