Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, March 9, 2012

Low Blood Pressure.

3 hari dilande demam tak bape nak demam. Akhirnye kene kerah g klinik oleh si SS tu. Adui. Lemah lutut. Paling suke sangat jumpe doctor ni sebenarnye !! Jatuh cinta habes kalau g klinik ni. Tapi sebab selseme da teruk , suare da jadi jantan gagah , pale da weng macam orang minum todi. So. Pergilah saye ke klinik berhampiran semalam petang. Huargh !!


Sampai kat klinik , as usual la isi form. *almaklumlah panel kannnn*. Jumpe doctor. Jeng3. Itu seram. Makkk !! Rase nak lari je. Hahahaha. Bile doctor tu tanye je "sakit ape" terus bagitahu dengan jayenye "batuk,selseme,sakit tekak". Ok. die pown cek-cek. And. Tang cek pressure darah tu !! Ha tuuuu diaaaa LOW BLOOD PRESSURE. Hahaha. Tahniah untuk saye. :D


So dapatlah ubat , tapi tade plak ubat untuk low blood pressure. Pelik. Tapi takpe sebab ubat-ubat lain pown da cukup banyak sampai rase malas je nak telan. Tapi demi nak sehat cepat kenelah jugak menelannye punnnn. Waaaaa.



p/s : thanks SS sebab bawak kite g klinik and siap beli air 100 plus lagi ! wahuuu !! :D



xoxo



- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah