Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, March 22, 2012

Miss Bracie.

Assalamualaikum & Hello.

Harini 22/3/12 , selepas macam 3 bulan lebey-lebey aku menghilangkan diri daripada dentist. Akhirnya tewas jugak sebab da dapat call kene datang appointment. Hahaha. Ala !! Aku paling SUKA la kan kene pergi jumpe dentist ni. Haihhh.

So , tadi aku sampailah dekat Klinik Pergigian Cahaya Suria tu. Muke memang tak semenggah ar sebab cuak. Bukan cuak ape. Aku da dapat imagine bunyi dentist tu nak scaling gigi aku kejap lagi. Aisey. Kalau tak ngilu aku terima lagi. Ini tak bunyi je da nak nangis. Huhuhu. Apetah lagi bile die scalingkan gigiku itu. Mampos wa cakap lu.

Selesai aktiviti scaling bodoh tu , ape lagi. Sesi welding la pulak. Nak ketatkan ape yang patut. Haish. Ni pown aku tak suke. Konfem lepas ni hazab balikla aku nak kunyah-kunyah. Deymmm !! And as usual. Dentist tu akan provide aku 1 peket getah nak sangkut kat besi-besi ni. So kuat sikit process tarik menarik gigi ni. Tapi dah name pown Cik Dabel N. Memang aku pakai pulaklah getah tu !! Bahaha. Tapi ni die pesan pakai malam je. So macam akan dipertimbangkan lah.

Tapiiiii yang menyedihkan aku rini , bila dentist cakap dalam 2 3 kali appointment lagi braces ni akan dibuka dahhh !! Oh nooo !! No more pagar besi elektrik bervoltan tinggi kat gigi aku ni. Alaaaaa !! Ini tak suka. Walaupun aku tak suka scaling , ketatkan and pakai getah. Tapi aku sayang besi aku ni !! Makkkk !! Help meee !! Aku siap cakap dengan dentist tu aku tak nak cabut. Hahaha. Memang mintak gelakla kannn. Waaa. Tapi siyes aku sedih ni !!! Makkkk tanak cabut lagi. Tak ready lagiiiii. :(


p/s : rase macam nak lari dari appointment lagi je. Hahaha. I love u bracieeee. :)


xoxo


- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah