Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, March 12, 2012

True Love.


Entri ini pasal kami. Ya aku maksudkan kami. Aku + Dia = Kami. Alhamdulillah. Walaupun usia hubungan aku dengan dia masih orang kata setahun jagung. Tapi alhamdulillah. Nampak gayanya dia adalah satu-satunya dan insyaAllah yang terakhir. The only one that I own. Hubungan yang baru ni memang semestinya mengalami agak banyak masalah pada awalnya. Dan itulah yang sebenarnya menguatkan kasih , sayang , rindu dan cinta aku dekat dia. Alhamdulillah. Syukur sebab aku diberi peluang untuk berjumpa dengan dia.

Semestinya aku sangat gembira dan bahagia dengan adanya dia di sisi aku. Memang aku tak nafikan. Semakin hari memang semakin sayang semakin cinta dekat jejaka bernama Syazwan Shumali ni. Dan aku harap perasaan ni takkan pernah hilang walaupun sekejap. Even dia takde dengan aku. Yess aku still boleh rase die ade dengan aku. Hampir tiap saat ! *waceh minta maaf entri kali ni amat jiwang dengan teruknya* :D

Bila dipikirkan balik macam mana ktorg boleh together memang sangat pelik. Mungkin inilah dia yang orang katekan jodoh. Pertemuan demi pertemuan da berlaku sebelum ktorg ke peringkat yang seterusnye. Tapi pertemuan pertama - tak banyak cakap , pertemuan kedua - aku dengan bf aku so lagi kurang cakap , pertemuan ketiga - sejam je sebab lunch hour. Tiga pertemuan yang sangat bermakna dan itulah permulaan kisah cinta kami.

Pendek kate tahun 2012 ni ialah tahun aku dan dia. Bertemu pada 10 August 2011. Dan diselangi pertemuan yang beberapa kali tu and akhirnya 01 February 2012 , bersaksikan Tomyam Noodle & New York Cheese Cake faveret aku dekat SR Sunway Pyramid. Termeterailah ikatan janji antara aku dan dia. *Amek kau bahase novel* :)

Dan dengan ini aku - dia yang punya dan begitu juga sebaliknya. Alhamdulillah semuanye berjalan dengan lancar. Dan insyaAllah ktorg akan mula pikir ke peringkat yang seterusnya. Amin. Semoga semuanya dipermudahkan olehNya. Aminyarobbalalamin.

xoxo


- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah