Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, April 2, 2012

Eh mulut , celuparnye.

Hey , hey , hey. April yang diharapkan dapat bawak a bit ketenangan nampaknya dah bermula tak tenang dengan keadaan sekeliling yang tak pernah nak reda. Almaklum I kan ramai yang sayang. So memang banyak orang nak tau and nak bercerita pasal I. Ahax ! *suke bagi i perasan gelemer tauuu*

Ape pon pade kau orang kat luar tu. Yang cube nak tengok aku jatuh tu , berusehela lebih gigih. Usehe tangge kejayaan tau bak kate cikgu bahasa melayu aku dulu. So berusehelah ye. Chaiyok-chaiyok. I'll support u. Ahah ! *kau mampu nak support orang yang nak jatuhkan kau ?* Apela kau busuk hati sangat tengok aku ni ? Owh sebab aku mampu senyum selebar iklan ubat gigi ? Hahaha.

Haish. Sabar jela aku dengan perangai manusia yang macam kau ni. Katenye tak baik bukak aib orang , tak baik kutuk belakang , katenye biala orang nak kate ape pown janji Allah tahu. Tapi ni nape suke mereka-reka cerita , meracun sini sane ? Kalau nak meracun sangat. Pergilah cari kawasan berlalang. Ha tu memang boleh kau meracun. Ape pon tak boleh. Ni la die namenye meroyan ye kawan-kawan. Mase depan mate ekau buat bodoh , da pergi belakang mate ekau mulela mengate. Ampun perhangai.

Kalau agak-agak tak boleh tengok aku senang , tapayahla sampai bersusah payah macam ni. Tak dapat ape pown toq buat macam ni. Buat aku rase nak gelak berguling-guling macam anjing Shin Chan je la kau ni. Suke tau melawak dengan aku. Hahaha. :)


p/s : dulu akulah yang kau sayang-sayang , sekarang akulah yang kau siamang-siamangkan ! Upsss. :D



xoxo




- Cik Dabel N -



No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah