Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, April 25, 2012

Friday , Ohoi

Hey readers , mase aku menaip entri ni mate aku jugak tengah mengawasi gerak geri seekor cicak sesat dalam bilik aku ni ha. Manela tahu tibe-tibe cicak tu bertandang dekat keyboard , boleh aku melompat riang ria kan. Haaaa !! *mane la cicak ni pegiii ooiii aku nak tido* :(

Ape pun sebenarnya aku nak cite pasal hari jumaat , jumaat ni la !! Kabarnye macam family Encik SS tu nak buat family dinner. But yang merunsingkan aku ni bukan pasal dinner tu. Sebab semestinye aku dengan makanan memang takde beze pon. Heee. Tapiiii yang merunsingkan aku tu mama die ajak anak-anaknya makan bersame , tapi tu tak pelik lagi. Yang peliknya bile mama die kate bawak partner masing-masing. Aha !! Itulah die yang aku duk pikirkan ni. Kalau makan-makan je takpe. Aku risau je kalau ade bende-bende tak best pulak yang nak dibincangkan. GERUN !!!

Takpelah kite tunggu dan lihat jela ape yang akan berlaku. Minta-minta yang baik aje. Heee. Manela tahu mama die nak cakap nak sponsor ktorg kawen ke. Kwang3. Hahaha. Ok da stop berangan. Nak memburu cicak balik. Kihkihkih. *cicak ooo cicak , kalau kau cicakman tadela aku geli sebab aku tau ko tu apek , alahaiiihh*.


p.s : inilah akibat bukak tingkap malam-malam , kan cicak da masuk bilik. Haaa tanggung !!


xoxo



- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah