Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, April 7, 2012

Good

Hey readers , harini aku attend wedding kawan SS. Owhkeyh. Attend dengan keadaan perut yang bergelodak meminta hamun okeyh. Tah ape kene tah perut aku harini. Boleh pulak nak meragam saat-saat aku tengah buat muke berattitude !! Deym.

Muke berattitude kenape ? Haaaa sebab ex gf si SS tu ade. Haish. Kalau ex GF yang tak meroyan takpe. Ni yang dah ade BF tapi still nak meroyan. Tapi aku taulah sebab die kenape. Tanak pointing fingers to anyone. Tapi sumpah aku tak selese betullah tadi. Dahla perut cam H. Situation pon tak berape sedap. Haaaa. Tapi aku tetap berjaye buat muke attitude aku yang amat belagak nak M tu. Hahaha. Lagi aku hangen bile kawan-kawan die cam haaaa. Saje bakar line. Naseb baiklah aku ni reti gelak reti senyum. Kalau idak. Mahunye aku ajak balik tadi. :D

So ape ape pon aku happy sebab dapat jumpe kawan-kawan die. And dapat jugak jumpe ex GF die yang macam bagus je nak hantar sms sesuke hati mak bapak die je. And hope perempuan tu tadelah kacau lagi lepas ni. *harapan yang memang takkan jadi punye*. Hahaha.




p/s : walau ape pun keadaan , sesusah mane pun , aku kene kuat and keep smiling. Sebab tu je senjata yang akan buat aku rase kuat. :)


xoxo



- Cik Dabel N -


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah