Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, April 4, 2012

Kahwin

Hey readers , hari ni aku nak cerita pasal kahwin. Ape aku nak cerita sebenarnye ye ? Ha semakin ramai yang bertanye kepada kami "Bila korang nak kawen" , "Bila nak makan nasi minyak" and some others question la ha. Yang still merujuk kepada KAHWIN.


So here it is , kami belum nak kahwin lagi. InsyaAllah kalau takde aral melintang patah 2 3 4 tahun lagi kahwin la ktorg. Haha. Kalau agak-agak korang over excited nak tengok ktorg kahwin. Bak datang bagi seponser sikit mikit. Hahaha. So bolehla ktorg realisasikan impian korang tu cepat-cepat. Seawal harini pun ktorg boleh tunaikan. Hahaha. So itulah dia , jangan ditanya pasal kahwin lagi yooo. Sobab lambat laie. Heeee.


Ha dari soalan nak kahwin bile , timbul jugak soalan nak tunang bile. Haiyak. Entah kenape la aku ni macam kurang minat nak bertunang-tunang ni. Rase cam membazir je. Hahaha. Tapi kalau si dia nak. Aku layankan aje. Boleh dapat banyak cincin. Kihkihkih. Lepas ni sape tanya lagi bile aku nak kahwin ke tunang ke. Aku karate kang. Hahaha. *tahulah ramai kawan-kawan aku da nak tamatkan zaman single. sedihhh!!*


2 3 4 tahun lagi , banyak lagi mase untuk aku prepare physical and mental aku. Kang kalau tak ready mau ade yang mental breakdown laki bini. Ish-ish-ish. Risiko. Hahaha. Masih ade mase lagi tuk sume ni insyaAllah. Tapi kalau ade rezeki lebih ktorg tak elak nak kahwin awal. Heee. Doakan ktorg ok readers. Love u !!


p/s : entri ni aku tulis curi-curi sambil pandang kiri kanan dan terlupe pandang belakang sebab dorang kate jangan pandang belakang. hahaha. ok da tade idea. baiiii !!



xoxo




- Cik Dabel N -



No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah