Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, April 1, 2012

Kisah April

Alhamdulillah , sudah masuk bulan April. March telah pun melabuhkan tirainye semalam dengan sambutan Earth Hour pada hari terakhir di bulan March. So what's next ? Ya we are talking about April.

Adekah semuanya akan baik-baik saje seperti March ? Minta-mintalah ye. Walaupun pagi 1 April ni pon aku da dapat nightmare. Scary one pulak tu. Tapi mimpi kan ? InsyaAllah takkan jadi nyata dengan izin DIA. Hurm. Ape mau buat harini ya ? Haaa maybe outing dengan mama. Facial maybe ?? Yaaa maybe. Sebab lately ni asik stress je. Tido sume tunggang terbalik terlingkup. So memang naiklah mak datuk nenek jerawat kat muka ni. Owh noooo !!

Dannnn bulan April ni jadual aku akan penuh dengan aktiviti "orang kawen". Dannnggg !! Banyak jugak invitation orang kawen for us until bulan 6 !! Amma appa yenna. Sume orang sudah mahu kawen woo. Ktorg ??? Hahah jadi tukang makan jela dulu. Amek berkat ke kannnn. Kuang3. *gatal ni*. Tapi ape salahnye berhangan nnt jadi realiti ke dapat kawen awal. Warghh gettuw !! Tak mengalah impian. :D

So ya wedding 7.4 ni dekat Putrajaya , kawan Encik SS. Theme peach tapi aku dengan Encik SS tade baju wane peach. Ha pulokkkk dahhh. Nak pakai baju ape ni awak awak oooiii. Peninglah mak jemah. Semestinye nak look good and great mase tu. SEBABBBBB ex gf Encik SS ade la pulokkk. Haiyokkk. Tatayokkk !! Semestinye aku nak kelihatan anggun. Waceh. Walaupun perangai rupe gangster. Tapi anggun itu penting okkkkk. *muntah hijau* :D


p/s : ok da malas nak merepek. nak kemas rumah later nak menjoyah dengan mama. nak facial facial facial sebab muke da berkeladak hitam gare-gare F1 !! Deymm. I hate u Schumacher !! :D



xoxo




- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah