Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, April 3, 2012

Mirror | Mirror

Heylow readers , ade ke masalahnye yang membace ?? But like , who cares. Harini after work rush to Pavilion. Movie date tonight lah. Weeee. Rindu - rindu - rindu !! So as per entry punye title , tulah title movie yang ktorg tengok malam ni.

Cerita dia , ala SNOW WHITE , sape je yang tak tahu cite SNOW WHITE right. No need for me to be a storyteller right. Nice , fun , cute and sweet la !! So colourful !! Suke sangat dengan dwarfs tu !! Hahaha. Ape pun kepada sape-sape yang tak tengok lagi cerita tu. Bolehla rajin-rajinkan diri tu pergi tengok. Menarik and berbaloi. :)

Ok enough pasal movie , cerita pasal ape lagi jadi harini. Sorry tak ikut susunan cerita. Heee. Harini aku dapat tahu yang adik kepada ex gf encik SS nak add aku dekat FB. Hurm. Wondering kenape tibe-tibe dia nak add , berkawan or mencari lawan ? Agak confuse same ade nak bagi dia add ke tak sebenarnye. Rase-rasenya add je pon kan ? Ape salahnye right. Nak kumpul kawan boleh. But dont cross your limit. Or else bye-bye !! Hahaha.

Next , pasal lelaki yang curang. Hurm. Ya kalau nak curang or nak buat perangai sekalipun janganlah sampai kantoi. Kalau dah kantoi. Even apa kau cakap sekalipun takkan makan kat hati kaum Hawa ni haaaa. So tak payahla menipu. Kalau da kantoi tu jujur jelah. Susah sangat ke nak jujur ? Kalau dah orang tanye jawab aje. Tak payah nak dalih sane sini. Lepas tu nak pulak dipertahankan orang ketiga tu instead of girlfren sendiri. Ape da. Mau makan kaki ka ?

Perenggan seterusnya , pasal ex yang masih ligat ambil tahu pasal kita walaupun mulut kate "nehi". Hahaha. Tapayah nak deny hati tu kalau masih ingin ambil tahu. Tak payah nak cover konon benci padahal sebenarnye suka. Hahaha. Tak payah nak mengata yang buruk-buruk andai dalam kepale masih berputar segala yang indah. :)


Itulah dia , sedikit sebanyak yang terjadi harini. Sampai ketemu lagi yaaa. Selamat malam.

Mr Char Kuey Teow VS Miss Kimchi Ramyeon



xoxo



- Cik Dabel N -



No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah