Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, April 14, 2012

Naughty Kiss

Hey readers , Sabtu already tapi now aku dekat office. Menghadap email yang selambak. Tapi alhamdulillah selesai sudah. Mengantok amat ni. Sebab ape mengantok ? Hahaha. Sebab aku duk bz melayan korean drama series. Heeee

Korean drama series ape yang aku usha ? Haaa. Tu title kan da tunjuk. Hahaha. Siyes best gile kowt. Sweet + Sengal !! Cite ni da lame aku nak tengok. Nak beli cd box tak mampu. Naseb ade tonton.com.my. Lalu dengan bersemangat aku register as member. Nak tengok cite ni punye pasal. Hahahaha. And yesss !! Da dapat tengok. Even baru episod 7. Tapi ok laaa. Mak suke nokkk !!!

Sebab ape aku excited sangat ? Haaa. Sebab die punye actor !! Kim Hyun Joong !! Walaweyhhh. Sangat kecairan tengok dia seperti cengkelat cair dalam mulut !! Hahaha. Kacak habesss. Meh sini aku tunjukkan korang betape kacaknye die. Ampunnn. *pengsan*

* Naughty Kiss *

* Kegilaaannnnn *

* Bertambah gileeee *

* Amek kauuuu CAIRR terus *

* Lalu pengsannnnn *


p/s : Sorry sinopsis cite ni tade. Malas nak cari. Nak tayang BF hensem ni jeee. :D


xoxo



- Cik Dabel N -



No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah