Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, April 5, 2012

Sorry

Hello and good morning readers , so tired. Risau tak hilang lagi. Tapi as per told by his friends yang die dah ok. Alhamdulillah. Syukur. Penat satu malam pikir pasal die. Can't sleep after all. Now rase nak bawak katil , selimut and bantal datang office. Heee. Tapi now dah tak berapa nak risau since die dah kat rumah. Aku kalau dengar HOSPITAL je mesti pikir negative da. Tapi alhamdulillah aku boleh pikir positive lagi semalam. Aku kuatkan hati aku sendiri. Tak sangke kuat jugak aku ni kan. Heeee.

Sorry ? Kenape aku perlu kate sorry pagi2 bute ni kan ? Tak kesahla aku buat salah ke tak salah ke. Tapi if aku rase salah and aku nak say sorry , suke hati aku la kan. Haaaa. Camni. Semalam besfren a.k.a adik kepada ex gf si die wall aku. Need to talk to him. Memang tak kene mase. Sebab semalam memang aku sendiri da lost. Aku bukan memilih bulu nak kawan dengan sape tak nak kawan dengan sape. Tapi semalam memang bukan the correct timing nak push aku. So haaa mendapatla kau kannnn. Semak sangat.

Ape-ape pun sorry la ye. Memang tak terniat nak kuaja dengan kau. Aku tau niat kau baik. Kau nak cakap dengan SS pasal kau putus cinta. Tapi sorry , wrong timing. Sangat-sangat wrong. Lagi satu , nape kau tak cakap dengan besfren kau sendiri ? Kenape mesti nak cari orang yang sebenarnye tak related pun dengan kau. Tapi aku tak salahkan kau. Maybe kau dah biase luahkan masalah kau kat die. And aku yang tatau how close korang due orang. Ataupun kau just nak cite kat die because of the reason kau kene tinggal dengan boyfren kau same je dengan reason yang SS bagi dekat besfren kau tu. Wallahualam.

So , tulah die. Sorry. Aku memang tak boleh nak pikir hati orang mase hati and kepale otak aku sendiri serabut and risaukan pasal SS. Sekian.


p/s : Kalau ye pon kau perlu cakap dengan die. Tak perlu merayu and push aku camtu. Dan tak perlu jadi bodoh nak buat bukan-bukan hanye sebab putus CINTA.



xoxo




- Cik Dabel N -



No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah