Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, April 2, 2012

Sunyi | Sepi

Hey , hey , hey kawan-kawan. Harini daripada pagi sampai ke petang cuaca agak mendung je. Dalam office pun naik beku ditambah dengan bunyi bersin di kiri kanan depan belakang. Haaaa. What a day. Harini , extremely bored. Macam ade kurang something tapi jenuh mencari apa yang kurang but still tak dapat lagi.

Apa yang aku nak buat harini semuanya aku buat dengan tak bersemangat. Haiyak. Apa sudah jadi ni. Nak kata kurang makan , kurang online , kurang tido rasanya semua cukup. Pelik betullah. Tapi takpe. Jangan dilayan sangat. Later mengarut-ngarut yang dipikirnya nanti. Negative thinking je pulak kalau makin dilayan. So sssshhhh. *yoga* :)

Encik SS pun busy harini. Daripada semalam. Penuh betul event dia tu. Tak pernah ditolaknya pelawaan. Hahaha. Nak buat macam mana dah bercinta dengan YB. So , tengok ajalah ye Cik Dabel N oooiii. Btw ya aku macam rindu dia. Sangat actually for today. Tapi ya harini dia tak dapat dijejaki sangat. Tu yang patah sayap sikit tu. *sedih + gedik* Hurm , so itu jela rasanya nak tulis for tonight. Tade ilham. Just wanna say that i miss him very much today. Sorry tukang-tukang bace , mood weng + jiwang + syahdu sikit malam ni.


Selamat malam.


xoxo


- Cik Dabel N -


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah