Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, April 8, 2012

Skin Care : Tabita Skin Care

Assalamualaikum & Hello.

Mesti macam tertanye-tanye yang Tabita ni menatang ape pulak kan. Tabita ni 1 produk kecantikan. Which is yang my mama pakai sekarang. Harge ? Kalau aku beli memang aku tak payah makan la. Hahaha. Around RM300++ la jugak. Bertahan selama mane ? Tengok pada how orang tu pakai la. For my mama dia pakai tak banyak mane sebab kulit tak teruk pon. So maybe boleh last dalam 4 months.

Buutttt yang malangnya bila aku pon da start pakai jugak. Baru je lepas pakai ni ha. Baru start pakai harini. Nak jugak kulit cantik kannnn !! Tapi bila pakai produk ni. Aku tak boleh nak pakai mekap !! Oh noooo !! Takpe-takpe-takpe. Natural beauty la camni !! beauty ke ?? Lalalala. Ape pun mari kite tengok ape akan jadi kat kulit aku nanti. :)

* Ni lah rupenye Tabita tu !! Weehuuu *


p/s : mekap tak boleh pakai. eyeliner boleh kowt. hahaha


xoxo


2 comments:

  1. Replies
    1. Buat masa ni da stop , tapi okay but awal2 pemakaian tu kulit akan terkopek2 sikit. Ganti kulit baru. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah