Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, April 22, 2012

Terkejut yang BURUK

Haaa , I'm back. Tadi entri pasal adik angkat Encik Dabel S. Entri yang ni pulak pasal aku terkejut yang BURUK. Danng ! Tadi lepas balik dari Times Square , ktorg straight to Putrajaya , melilau tengok tempat keje baru die start from tomorrow and berakhir penjelajahan dekat Padang Perbadanan Putrajaya (berdepan Istana Kehakiman).

Harini asal tah ramai plak orang berblazer dekat Dewan Persidangan berdekatan padang tu. As per suka hati ktorg , ktorg kate tu MLM. Hahaha. Lantak , tak penting pown. Just ya dekat padang tu la ktorg first lepak-lepak together mase first met dulu. Heee. *kenangan mengusik jiwe betul*. So ya macam biase kalau da ade DSLR , apela functionnye kalau tak snap picture walaupun sekeping kannn ?

So there you are , sedang pepoyo snap-snap dengan tangan sendiri *tangan menggantikan tripod*. Hahaha. Encik Dabel S tibe-tibe minta aku amek kerusi kecik dalam kereta , haaaa. Aku semestinye muke pelik dan jelik kan ? Kerusi kecik dalam bonet katenye. Mule-mule aku refuse tanak amek , MALAS !! Tapi die kate kerusi tu boleh duduk 2 orang , ade kaki tuk snap picture lagi. Maka dengan itu , tahap kerajenan terus meningkat. Yeayyy !!

Dan aku pon dengan tenangnye bukakla bonet kereta , dengan tak expect ape-ape melainkan belon keluar dari bonet , lalu aku pon bukak. ANDDDD tu diaaaa !!! Terkejut BURUK aku bile tengok TEDDY BEAR besar ade duduk dalam bonet tu !! Alahai , speechless makhaih !! Tatau nak cakap ape. And aku angkatla teddy bear tu , anddd jeng-jeng-jeng. Ade envelope belang-belang la pulak , APEKAH INI ???
*mood : excited lagi*

Aku pon bawak keluar encik teddy tadi tu ke padang , and yaaa. Terus aku tanye bile die beli , sebab yaaaa aku selalu cakap aku nak teddy !! Hahaha tapi takdela expect sebesar itu yang die nak belikan. Heeee. Gumbire-gumbire , terharu-terharu !! And aku pon duduk and bukak envelope belang-belang cantek tu , ANDDDD yaaaa. Surat cinta !! Hahaha. Ampun , ralit bace sampai melalak gak la kat situ. Heeee.
*buat malu je nanges dekat public area* :p

Ape pon thanks , terase diri ni macam Scha Alyahya yang dipropose Awal Ashaari je ! Hahaha. Walaupun Yuno dorang lagi besar dari Mojo aku , tetap !! Same jugeeekkk.
Bile balik umah pon mama sound aku "kau ingat kau Scha Alyahya ??".
 Jawapanku " ehhh...mestilahhh. " Hahaha.

Some pictures to be shared di lokasi kejadian. :D


* Sebelum aku dikejut burukkan oleh mamat sebelah ni. *


* Padang ini saksi KAMI. *


* Inilah die MOJO !! *


* Haaa sepucuk surat cinta berwarna merah jambu. *


* Semestinya minah gengster menjadi minah airmate. :D *

p.s : Thanks a lot Syazwan Shumali for this BIG suprise , walaupun saye ni type yang tak suke suprise. Tapi bile macam ni. Yess , saye hargai sangat-sangat !! Thanks a zillion Encik buah hati untuk peneman saye di kale awak takde dan busy berkerjaya ni. Terima kasih bie !! Love you ! Btw best of luck dekat tempat baru , kerja rajen-rajen bolehla kite kawen cepat !! Yeayyy. :)


xoxo



- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah