Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, April 11, 2012

Tsunami

Hey readers , sorry agak senyap beberapa hari ni. Agak busy dekat workstation and definitely la terlampau penat sesampainye dekat rumah right. So ya , merehatkan diri selepas pulang dari office. Tulah yang beberapa hari ghaib from this lovely blog. :)

Hari ni hari rabu , public holiday uolss. Sebab pertabalan agong. So ape lagi , duduk rumah diam-diam. Layan drama dekat tv sampai ke petang , then jumpe anak buah tersayang before keluar berdating dengan buah hati. Heeee. *mood : gatal*. Kemane kami harini ?? Ke Taman Layang-Layang je. Menenangkan sikit kepala otak yang serabut memikirkan banyak bende. :)

Title entri nak garang je pasal Tsunami , tapi tade pon sebut pasal tsunami. So here it is , petang tadi gempar Blackberuk aku dengan broadcast pasal tsunami kat Acheh and expected akan kene Malaysia at certain places. So ya , berdoa dan berharap agar semuanya baik-baik aja. Sama ade di Malaysia mahupun di Indonesia. Tapi alhamdulillah , dengar khabarnya amaran Tsunami dah ditarik balik. Semestinye keadaan sudah kembali normal but yang berada di pesisiran pantai tu semestinye hendaklah berjaga-jaga. Semoga Allah memlindungi kite semua. Amin.


* pengubat duka lara :) *

* alhamdulillah , aku bahagia *

* dugaan itu hidup , dugaan itu juga kehidupan *

* tiang dan aku ? tiada beza ? ya , aku kurus :p *

* kembali kepada alam , go green *

* melayan broadcast pasal tsunami , masyaAllah. Dugaan Allah. *


p/s : selamat malam semua. mahu tidur besok kerja.


xoxo



- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah