Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, April 26, 2012

Wow , tunang

Hye readers , semalam cicak mengganggu konsentrasi. Harini da tak tahu la aku cicak tu pergi mana. Kalau jumpe memang aku lastik je. Hahaha. Dekat office hari ni masing-masing takde mud nak buat kerja same macam aku. Sebab boss masing-masing takde. So mulelah , buat hal sendiri. Nyaris aku nak tertido tadi. Haha.

Ok lah , back to the title. Tunang , yes bertunang !! Semestinya seronok bukan. And tulah yang dirasai oleh kawan baik aku si Husna Yusof tu. Yaa sebab dia bakal menjadi tunangan orang iaitu Encik Izuan Shah pada 1 May 2012 ni. Alhamdulillah. Sebagai seorang kawan yang sentiasa bersama-sama dengan dia dalam susah senang dia semestinya aku turut menumpang gembira. Yelah tak sangka kowt !! Ingatkan aku dulu yang jalan. Lupenya kakak Una da potong queue. Hahaha. Ape pon congrats babe. Me love you !!

Mase die kol aku cakap block 1 hari tuk die on 1 May tu terus aku tanye "nape kau nak bertunang ke??". And bile die respons cam haaaa. OK MARI MENJERIT. Hahaha. Sumpah tak caye. Aku pulak yang over excited tau bile dapat tahu. Haha. Suke propa tau perempuan ni. Hahaha. MasyaAllah. Husna Yusof nak jadi tunang orang nak jadi tunang orang. Hahaha.


p.s : Congrats for both of you ! Semoga kekal abadi sampai syurga jannah. Una please behave , sikit hari bulan nak jadi mak orang pulak. Hahaha. :p


xoxo




- Cik Dabel N -




No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah