Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, May 1, 2012

3rd Month , wuhuuu !

Hey readers , duk busy bercerite pasal orang lain and ape yang jadi dalam minggu ni sampai terlupe aku satu chapter. Heee. Chapter 1 hb tiap-tiap bulan. :D

1/5/2012 - Genap 3 bulan we are together. Alhamdulillah. Masalah ? Tipulah kalau takde tu. But yaaaa , kite still mampu nak pertahankan. Dan dengan banyaknye orang-orang yang tidak sepatutnye muncul dah muncul kembali. Tapi dengan sabar dan percaye. Kite masih di sini. Masih berbahagia. :)

Thanks tuk awak yang dah susahkan diri awak tuk hantar kite jumpe besfren kite semalam. Heee. Kesian awak tido merate gare-gare dah tak larat nak drive sangat. Thanks sebab jadi orang pertama yang wish. *benci*. Hahaha. Thanks darling !!! Me love you.

Thanks jugak tuk MOJO , yess MOJO. Yang awak buat surprise tu. Indahnye kenangan bulan April. Terima kasih untuk semuanya ye sayang. :)



xoxo




- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah