Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, May 1, 2012

Burger Bakar , ngeee !

Hey readers , sorry sangat busy untuk menaip even sepatah perkataan je pun. Ni pown kebetulan aku ade mase terluang sikit nak menghadap lappie. Penat !! Fuhhh. Aku baru je balik dari suatu tempat. Tapi akan aku kongsikan dalam next entry aku.

So here it is , nak story morry pasal burger bakar yang aku makan last week. *Last week makan baru this week nak tulis*. Hahaha. Lokasi aku makan burger bakar ? Lokas Makana , Puchong Utama. Another branch of Burger Bakar KawKaw. Mane aku tau sini ade burger bakar ? Kawan Encik SS punye GF yang google. Asalnye nak makan Burger Besar YB dekat Shah Alam. Tapi mase tu tutup pulak. So tu yang bertukar rancangan ke Lokas Makana. :)

Nak tengok ape yang ktorg makan ?? Meh aku share dengan korang semua. Jangan ade yang tertelan air liur sudahla. :P


* Haaaa inilah dia , burger bakar 10 tingkat berharga RM 65 , to be more specific setiap tingkat RM 6.50 *



* Dua orang berbesi di gigi , seorang lagi normal :D *


* Dah pulak buat muke comel , pengsan !! *


* Bini orang dan awek-awek orang. *

* Banyak orang bilang , muke kami same. Celah mane yaaaa. *

* Inilah namenya , Lokas Makana *

* Sebelum balik kene snap 1 2 jugeekkk. *

* Muke masing-masing yang tekun mengadap daging bakar masing-masing. *

* Gadis dan burger *

* Mereka dan burger. *


p.s : cheese yang meleleh tu , alamak haih. Buat aku lapar je sekarang ni. :D



xoxo



- Cik Dabel N -


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah