Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, May 25, 2012

Eshat's Bday , weehuu !

Hey readers , quite some time jugak aku tak sempat nak masuk ke laman sesawang blogger.com ni. Absolutely takde mase langsung , OT sampai pukul 10 malam setiap hari. Akulah antare yang terawal masuk ofis dan akulah yang terlambat keluar office , semuanya gare-gare kerja yang tak pernah nak habes ataupun cube berkurang tu. Huhu.

So , here it is. Alkisah burfday kawan kepada Encik SS. Encik Eshat a.k.a Atok name timang-timangan gitu. Haha. Alkisah burfday surprise from his beloved gurlfren Cik Rina a.k.a Nenek. Haha. Even burfday celebration is only between ktorg 4 org. Tapi ok la tu kannn daripade takde langsung. :)

And ini sedikit sebanyak gambar untuk dikongsikan. Enjoyyy. *Location : Gardens Alamanda Putrajaya*


*Burfday cake , MU kowt , hado ?*


*Kemain cover tanak bagi lilin mati , tapi sampai depan bday boy ??? , PADAM*


*Akibat buat surprise , ni makan dia*


*Sweet together*


*Cake dan patung dan mereka*


*Semestinya kami pon ade gambar , haha*


*Lovely , ngee*


*Actually , kami berdua ni bergigi besi*


*Kami putih dan mereka merah , bawang putih vs bawang merah*


p.s : banyak lagi entri yang akan diupdate. :)


xoxo



- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah