Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, May 1, 2012

Kazen's day out , ngeh !

Hey readers , again sorry sebab being a bit late nak update story. So this is it , the 2nd entry for today. Entry ni supposedly aku taip hari tu lagi. Tapi yaaa dah penat , lappie ni la yang tengok aku bukan aku tengok lappie ni. Hahaha.

Entry kali ni pasal Kazen's Day Out , ngeh ! Macam kanak-kanak riang je berjalan-jalan dengan kazen. But who cares , ktorg memang macam ni. So , mane ktorg jejak ? Hurmmm. Semestinya pesta buku. Heee. Setelah sekian lame aku tak menjejakkan kaki ke PWTC semate nak pergi ke book fair. Akhirnya , kakiku dijejakkan ke sane jugak. Heeee. Semestinye bile dah cakap book fair , WAJIBlah ramai dan berasak-asak , bau-bauan pulak. Haaaa tak payah cakap. Hahaha. Ape pon dalam berasak-asak tu sempat jugak aku bawak lari 1 novel ke kaunter. Novel Bidadari Salju by Mia Kiff. *Tah bile aku nak bace tah*. Haha. Dan dalam orang ramai tu ktorg boleh pulak terjumpe Irma Hasmie yang sangat cantek berhijab. :)

After membeli belah buku-buku dekat book fair sambil menghidu-hidu bau yang MENARIK tu ktorg ke MBO Galaxy Ampang , kazen aku nak tengok Avengers katenye. Haaaa. Ok memang dapat seat. Tengah-tengah tak berape nak tengah sebab kene mendongak jugak. Tapi show pukul 7 , so ktorg berlime pon habeskanlah mase dekat Bangi Kopitiam branch Ampang. Makan sampai lebam. Dan pukul 7 startlah Avengers yang dinanti2kan. Tapi akhirnye aku pening sebab asyik mendongak je dan akhirnye aku terlelap-lelap. Tapi untuk orang ramai yang belum tengok , tunggulah sampai habes , sebab lepas sikit dari credits die cam ade sambungan Avengers 2. Jeng-jeng-jeng.

Nah bawah ni ade sikit mikit gambar di hari kejadian :


* Irma Hasmie - 1 *


* Irma Hasmie - 2 *


* Konon-konon comel , heee *


* Bakal doctor dan pesakit :D *


* Konon candid , menjadi jugakkan ?? *


* Ini tiket wayang ke resit bayar parking ?? :p *


p.s : sesekali berjalan-jalan dengan kazen pon syok wooo pulak tu bile tapayah keluar duit. :)


xoxo



- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah