Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, May 14, 2012

Kuantan , wuuhuu.

Hey readers , a bit busy last week , followed by a hectic day everyday. So , that is why aku tak kelihatan dekat blog ni. Fuhh ! Walaupun cuti on Friday , tapi bukan cuti dan berehat. But yaaa aku balik kampung. Sepupu aku kawen , dan semestinye busy. Yess. Sangat busy , but on Friday tu masih mampu curi tulang. Tapi bukan on Saturday. Fuhh~

Alhamdulillah , everything berjalan dengan lancar. Dengan panas terik , aku masih mampu untuk selesaikan goodie bags dan melayan kanak-kanak. Heee. Da macam babysitter pon ade aku ni. Duk main dengan kanak-kanak , dukung/riba sume cukup. Heee. But aku happy sebab aku suke budak-budak. Hahaha. So , takde hal la kalau nak tinggalkan baby dengan aku , tapi kalau die nangis aku lari dulu. Hahaha.

And Sabtu malam tu , aku telah menyerahkan diri aku untuk dikidnap oleh kazen-kazen aku yang tersayang tuk melepakkan diri dengan berkaroke. Walaupun masing-masing penat tapi still happening , doranglah yang happening sebab dorang yang karok , aku jadi minah pacak gelakkan dorang je. Hahaha. Ape pon thanks Ijat & Kema tuk malam tu. Nanti kite repeat lagi eyh. Ajak Along sekali. Baru care ye dok. :D

By the way , tidak dilupekan. Sekalung tahniah untuk Abang P dengan Kak Tiha. Semoga kekal sampai ke jannah , cepat-cepatlah bagi Nadia anak buah. Ngeee. Tak sabar nak main dengan budak-budak. Kihkihkih.


* Ini name die Adib , ngee *


* Ini Qila , baru 5 bulan.:) *


* Ini pon Qila lagi , jeles aku dengan kulit die. *


* Ini aku , si gemok. Hahaha *


* Suasana pagi die tepi pantai , subhanallah , cantik ! *


* 7.15 pagi , awalnya aku bangun. *


* Ini die Patrick & Mr Crab , mane si Spongebob ?? *


p/s : sememangnya aku sangat cintakan laut. :)


xoxo



- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah