Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, June 22, 2012

2 engagement , wihuuu.

Hey readers , kembali menaip harini since harini takde ape sangat nak buat. So daripada melenggung without doing nothing tu yang aku pun menyinggah dekat blog kejap. Sambungan daripada entri yang lepas. Engagement kezen aku yang berlangsung awal bulan 6 haritu. Yang masih aku tak sempat nak letak gambar dalam entri yang lepas. Maka dengan itu. Marilah kite bersame-same melihat hasil yang kita dapat daripada 2 majlis pertunangan terbabit. Enjooyyyy~!!

Majlis Pertunangan Abg Cit + Kak Zu

Location : Kg Paya Burma Kok Klang , Perlis.
Date : 02/06/12


* Darah manisss ni , duduk jauh-jauh. *


* Kazens , merepek je. *


* Hilang akal dalam ladang getah , hahaha. *


* Oh abang cit , we won't let you gooooo~!! *


* Konon-konon comel memang ktorg punnn~! *


* On the way ke Perlis , sempatttt lagi~! *


* We are families , :) *


* Congrats Gorgon + Akak Kenit , :P *


* Calon imam muda + ustazah pilihan , kemaihhhh~! *


* Hambbbbooiii~! *


Majlis Pertunangan Kak Ida + Unknown (Sebab tak tahu name)

Location : Beserah Kuantan , Pahang
Date : 09/06/12


* Mama + Kak Ida + Mak Su *


* Kazens belah ayah , ngeee *


* Orang busy bertunang , ktorg busy berposinggg *


* Punnn sempat , hahaha *


* Kaki /Partner in crime aku yang tersayang , jyeahhh~! *


* Kengkonon , sesekali kene berangan. Hikhikhik~! *


* Amboiii , tak nak mengalah tau budak 4 orang niii~! *


Sekian saje untuk entri kali ni , ade banyak lagi entri yang akan menyusul nanti. :)


xoxo



- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah