Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, June 28, 2012

9 years , :)

Hey readers , hari ni aku sampai awal dekat ofis. Ya masih belum mahu mule kerja since waktu mule kerja start pukul 9. So pukul 9 baru aku nak panaskan engine. Hahaha.

Ape yang 9 years eh ? Its already 9 years since aku Form 2. Ape kaitan Form 2 dengan 9 years ? Kaitannye bile ktorg semua kembali berkumpul. Yeayyy ! Walaupun selalu je ade lepak-lepak but last Sunday lah yang paling happening. Sebab ramai yang dapat join. Tapiiii still ade yang tak dapat nak datanggg. Soooo sad.

Akhirnye selepas 9 tahun ktorg masih lagi mampu mengekalkan tali persahabatan ni. Dan hope akan kekal sampai bile-bile. Amin. Dan yaaa lokasi di mane kami berkumpul ? Di Kunang-Kunang Restaurant. Dekat Shell MRR2 menghala ke UIA tu. Tempat yang menarik just makanan & harga dia yang tak menarik. Sooo guyss , next time kite g Muara Ikan Bakar lak haaa. Heee

Ape pon , lepak punye lepak dengan dorang sampai lupe daratan dan lupe yang besoknye keje. Haiya ape pon tak boleh. Hehehe. Aku sangat happy , teruja gile dapat jumpe dorang balik. Next plan maybe nak anta kawan aku kat KLIA raya ke3 since he will study abroad lepas ni. Wuhuuuu.

So that's it. Gambar-gambar tak dapat dikongsikan sekarang. Dah name pon berblog dekat office , external sume tak bawak. So once aku balik rumah dan mempunyai sedikit kelapangan untuk berkongsi gambar terbabit. Akan aku upload ye kawan-kawan.

Until then , take care kawan-kawan. Berjumpe lagi dalam entri yang akan datang. :)



xoxo




- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah