Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, June 22, 2012

Bersukan , ???

Hey readers , ok sudah masuk entri yang ketiga untuk malam ni. Hope takde yang bosan membace entri-entri merepek aku malam ni. Heeeee. Entri ke 3 , aku nak share picturesss lagi semase aku bersukan. Haaa ?? Mase aku bersukan ??? Hahaha. Sukan ape yang aku buat ??

Mari kite lihattt , :)


* Sape yang menang , sape yang kalah ?? *


* Berposing lagak seperti seorang yang PRO *


* Jyeahhh , bola bowling aku berat die 8kg je~!! Hahaha *


* Semestinye aku yang KALAH , tengok muke akuuu ~!


* Semestinya die yang menang , tengoklahhh gembira betul~!! *

Inilah aktiviti bersukan aku yang pertama iaitu BOWLING people. Walaupun kalah dalam kiraan point tapi aku menang dalam kiraan strike !! Hahaha. *berlagak*. Nak tau ape pulak aktiviti bersukan aku yang nombor 2 ?? Sile tengok gambar di bawah !! :P


* Hahaha part time pom-pom girl itulah sukan nombor 2 aku , hahahaha. *


* Once upon a time , aku dan Rina ialah geng gigi besi tapi now tiada lagi. :( *


Sekian lah saje untuk entri-entri malam ni , sehingga bertemu di entri yang lain pulak. Sebab besok nak tengok Shrek the Musical. So , sure ade story punyeee.


xoxo



- Cik Dabel N -

2 comments:

  1. uitt~

    Eh, gambar kita ada kat sini la..
    i follow u.. :D

    ReplyDelete
  2. Hahaha mestilah ade , kate retissss. :D

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah