Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, June 14, 2012

June , hyee !

Hey readers , agak macam lame aku tak mengupdate blog ni. Almaklum sejak-sejak aku cabut besi kat gigi aku semakin banyak dapat tawaran berlakon. Hahaha. *cacat*. Ya June tahun ni aku agak banyak melancong tu yang sampai takde kesempatan langsung nak taip even 1 huruf pon. Mane aku pegi ?

On 2nd June baru-baru ni , kazen aku belah mama tunang. Tunang tanak jauh pulak tu dekat Perlis. And obviously kalau da kat Perlis mestilah macam saje-saje jalan tibe-tibe da tersampai Thailand. Hahaha. So ya amat memenatkan. But BESSTTT ! Sebab jalan-jalan dengan family. Mestilahhh syiokkkk. On the way back from Perlis pon ktorg sempat berlibur dekat Penang pulak. Haaa haruslah bertambah-tambah penat kannn. Gambar-gambar majlis pertunangan tu. Later aku upload okenggg.

And continue lagi. On 9th June aku balik kampung belah ayah pulak. Yaaa again kazen aku tunang. Ape la penyakit dorang ni nak tunang-tunang in a rows. Fuuhh! Penat mak jemah ok. Tapi lucky balik Kuantan pon balik hari je. Kalau tak semestinye aku berlibur lagiii. Hahahaha. Gambar tuk majlis pertunangan on this side tak banyak gambar. Sebab aku duk berlibur dengan kazen-kazen aku yang lain and buat outdoor photoshoot. (Location : Rumah orang bertunang) :p

Tadi cite pasal orang tunang , tak kire orang kawin pulak. Banyak mendapat invitation. Merate-rate tempat kowt. Meriah betul dorang kawin. Aku bile pulak ? Hanye Tuhan yang tahu. Wacehhh ! Matang teruk jawapan. Ape pon tu la die serbe sedikit cerite pasal setengah daripade bulan June ni. Hopefully from today onwards akan lebih better than June yang before. :)

Sekian untuk kali ni. Nanti ade mase aku uploadkan gambar yeee. Thanks for reading.



xoxo




- Cik Dabel N -



No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah