Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, July 27, 2012

Counting days , BAHAHA !!~

Hey readers , salam 7th Ramadhan.

Alhamdulillah , hampir selesai sudah seminggu berpuasa. Mesti kegiatan shopping raya tengah hampir nak ke kemuncaknya. Dannn aku pulak still tak shopping lagi. Hahaha. Redah jela pakai baju tahun lepas. Ok gak apeee. :D

My 1st countings - Semestinye counting days untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri , hehehe. Sebab nak makan kuih raya , nak jalan-jalan raya. Seronoknyaaa !!~ Lagipun tahun ni masa raya jugak aku and family nak pergi Cameron Highlands , hohoho. (Almaklum kampung takde , so ktorg plan for family vacay. Heee.) Lame dah tak bercuti dengan family. Huhuhu. (semestinye nanti banyak gambar aku nak kasi upload kat sini.) :D


  * Semestinya nak pergi meminum teh , memakan seteroberiii dekat scene Ombak Rindu tu , hahaha. Mood berhangan ON !! *


* This is where aku akan menumpang tido untuk 3D2N , Hotel De La Ferns , mehla ramai-ramai kite g holidayyyy sesameee. *

My 2nd countings - Counting days untuk my relationship with Encik Dabel S , alhamdulillah gonna be 6 months this 1st August. Alhamdulillah. Syukran !!~ Hope that everyone will pray for us and hope that everything will be just fine for US. :)

My 3rd countings - Masih lagi mengenai Encik Dabel S. I will also counting days to celebrate our first year since our first met last Ramadhan (2011). Hohoho. Tak sangka dah nak dekat setahun dah ktorg kenal. 10 August is gonna be the date. Save the date yaaa. (Ape kau ingat kau retis nak suruh orang save the date ?? Miahahaha.) But we are not going to celebrate it this year. Since aku ade event iftar with colleague dekat Intai-intai on that date dan si dia pulak terpaksa bekerja masa tu. Huhuhu. Sobsobsobss !! :'(

My 4th countings - Ohhh masih berbual mengenai KAMI. Bukan saje counting days untuk our relationship yang telah memasuki bulan ke-6 dan jugak perkenalan ktorg yang dah hampir menjangkau 1 tahun tapi aku jugak counting days untuk our 200 days in a relationship !! Hoyeahh *tiup-tiup wisel*. Ya , hubungan ktorg ni akan masuk 200 days on our last day of Ramadhan !! Heee. Semuanya kebetulan yang tak dijangka.

 Sesungguhnya Ramadhan yang lepas dan jugak Ramadhan tahun ni adalah yang terindah untuk aku dan dia. TEHEEE!!~ (Jiwang pulokk.)


* This US , Alhamdulillah - thanks to Allah cause give him to ME !! :) *


Klik sini dapatkan Stick My Family Creator yang macam aku buat ni. Hehehe. :) 
\

* Dann ini adalah aku di hari Jumaat yang mulia ni , orang duk busy buat keje , aku duk busy menghadap blogger. Ampunn ye bos , saye curi tulang sikit jeeee. :p *



p.s : May Allah bless all of us , especially YOU - my beloved readers and followers.

Tenkiu for your time to read my crappy entry.



xoxo



- Cik Dabel N -

4 comments:

  1. Yeyyyy!~ Nak kaktuss cameron.. hahaha.. eh! Teroder pulop.. ngeh ngeh :P

    ReplyDelete
  2. Ehh ehh ehhh , mak kite kate kaktus tu duri. So tak mau beli !! Hahaha. Nanti kite beli eh tande felenship kite. :DD

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah