Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, July 16, 2012

Daytrip to Port Dickson - Part 1

Hey readers , Monday blues !!

Ape cerite korang semua harini , sure mood sangad-sangad blues kann sebab dah cuti 2 hari. And bile masuk kerje je mesti muke macam tauhu sumbat kannn~ Tapi aku harini tak Monday blues sebab harini aku cuti. Miahahaha. Jangan jeles meles okkehh.

Disebabkan harini aku cuti , semalam aku sempat la berjalan-jalan dengan buah hati aku dan jugak kawan-kawannya. So , macam yang aku cakap dalam previous entri. Mane aku pergi mesti ade gambar. Dannn here you gooo , Part 1 ni gambar dan entri pasal aku dengan buah hati aku je yeekkk. :p


* Sesampainya kami dekat Port Dickson , :) *


* AWAS , aku si reporter merangkap mamarazzi , miahahaha. *



* U seee , camerawoman berkaliber , hahahaha. *


 * WAJIB tau buat bende alah ni kalau dah sampai dekat pantai. Motippp sangadddd !! *



* Sesekali perasan Baywatch pon perlu okehhh , ahahaha. *


* Ohemjeyhh , seksi pulak tok mat ni. Yang penting spek mate tak tinggal. Walaupun pinjammm. :P *


* Ohmaigodddd , spotted Salinah Gomeh + Justengg Bebeh at Port Dickson. Keokeokeok *


 * Teaser - Pre Wedding Photoshoot , kahkahkah ! *


* Aku kate peace , die boleh pulak buat cool die , chisss. *

Actually this is our 2nd time dekat PD ni , just different places. Mase first time ktorg pergi tu bukan dekat Blue Lagoon ni. The differences antare 1st time dengan yang 2nd time ni - mase 1st time tu ktorg belum declare ape-ape lagi. But our 2nd time ni pulak mase ktorg da 5months together. Heeee. Rindu zaman belum declare tu. Heee. :D

p.s : akan ade Part 2 dan mungkin jugak Part 3 , Part 2 entri bersama rakan gigi besi dan jugak blogger. Hohohoho. See yaaa.



xoxo




- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah