Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, July 16, 2012

Daytrip to Port Dickson - Part 2

Hey readers , salam soore !

Seperti yang diketahui umum , yesterday aku dah pergi berjalan-jalan di pesisiran pantai Port Dickson. Dan seperti yang dijanjikan dalam entri Daytrip to Port Dickson - Part 1 aku akan berkongsi gambar lagi tapi dengan rakan gigi besi & jugak rakan blogger aku. Heee. So , tak mau cakap banyak , tengok jelah ehhh. :D


* Macik tetopi , tetopi kawan aku tu die baru beli sebenarnye. Rege die RM 12 jeee. Hahaha. *


* Aku menunggu bile gigi minah ni same dengan aku , bolehla berposing tanpe besi di gigi dan tanpe ragu-ragu untuk senyum bile kilat sambar menyambar. Kahkahkahkah. *


* Memule nak posing cam orang comolot , tapi kanggg kontrobersi terus makcik , kangg ade yang kate makcik lesbiannn. Tak memaseyyy. Macam kes sorang retis ni. Haaaa. (Namekan retis tersebut). *


* Kami blogger yang sangat sukekan peace , hahahaha. Pepoyosss. *


* Suke betul dengan kayak ni , tak dapat naik tapi dapat posinggg pon bolehlahhh. Janji hadooo. *


* Actually , ni gambar selepas TAKE 4. Gambar TAKE 1,2,3 semua jadi TAIK !! Hahahaha. *


* Betul kami suke peace , sebab tu gambar merate-rate je ade PEACE. Miahahaha. *


* Tiada gigi besi VS Besi masih di gigi. *


* Acecehhh , konon sweet je posing hadap sunset. Hakikatnye ktorg tengah senyum kat depan tu padahal bukan ade camera ponnn. Hahahaha. *


* Sebelum kate bye-bye dekat pantai , ktorg snap lagi 1 pitcha !! Heeee. Suke sangaddd lah 2 ketul ni kalau nampak camera. :D *


p.s : Sekian saje untuk entri jalan-jalan kali ni , hahaha. Tapi kalau ade idea nanti aku extendkan cerita ye. Gambar banyak je lagi. Tapi idea tu macam kosong pulakkk. :)

p.s : Sesape yang nak follow belog makcik ni bolehla klik sini , Nenek Rina

Jumpe lagiiiii. 



xoxo




- Cik Dabel N -


2 comments:

  1. HEHE.. nice makcik! hikhikhik! :P
    kekonon memodel lah ni di tepi lautan.. HAHA :P

    ReplyDelete
  2. Hahaha , kannnn. Mestilah kekonon. Pulak tu ade yang kekonon cameraman. Ape lagiii. Menyelitlah. :D

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah