Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, July 9, 2012

Floria 2012 , miahaha.


Hey readers !

Selamat hari Isnin , macam mane weekend korang sume ? Ape bikin ? Adekah same aktiviti macam aku jugak ? Btw ape aktiviti aku eh ?? Hahaha. Saje-saje je buat tanye padahal title da terang benderang dah tulis pasal Floria 2012. Sudah tentu sudahla aktiviti aku berposing aca-aca bagus je dekat Floria tu kannn. Nak nengok gambar tak ? Kalau nak aku share ngan korang. Kalau tak nak pon aku nak bagi jugak korang nengok gambar aku yang bajet-bajet tu. Heeee. Cekidot kawan-kawan. :)


 * As usual , mestilah gambar aku je yang banyak. Sebab ktorg g 2 orang je so aku buat kerahan tenaga suruh Encik SS snap gambar aku je. Bahahaha. *


 * Hambooiiih bunga nak merah , aku baju merah. Bunga dengan aku pon dah tak dapat beze kannn. Anddd spotted perutku yang buncit ye dalam gambar ni. Haha comelnye belly saye. Keokeokeok. :D *


 * Sehabes sopannn dah die duduk , disebabkan banyak sangat snap gambar aku kang die kate tak aci lak sebab gambar die takdeee. So kite kasi la snap 1 , haha. Ayat nampak gile tak ikhlasnyee. (Eh kite ikhlas laaaa). *


 * Dah macam nenek-nenek je posing depan umah tunggu cucu balik kampung , miahaha. (Berangan teruk!!). *


 * Haaa ape kes tayang gigi bosar ekau Cik Dabel N oiii , me didn't say cheese , me say PEACEEE ! Huyeahhh. *


 * Bile si cacat dah bergabung dan inilah hasilnye , gagagagaa. *


 * Ni cik abang retis name die , die aca-aca ingat die Yusry KRU , haaa kau mampu ? (Ni sume gare-gare orang yang cacat penglihatan kate die cam Yusry) , ohhh adekah aku cam Lisa Surihaniii , kahkahkahhh.*


 * Tak kesah la Yusry KRU ke Nabil RL ke , aku tetap sayang die , kihkihkih (gedik angatttt). *


 * Duklah aku membebel sepanjang-panjang harakat , die boleh tayang gigi lakkk haihhh. Sabo ajelahhh. *

 * Nampak tak tu signboard Floria , haaa korang ade ke ? Takde kannnn~ :D *


 * Nice view , very veryyy veryy niceee , aku suka. Korang suke ? *


 * Die pon mahu jugakkk , (actually aku yang pakse) kahkahkahhh , teruknye gelakkk. Ish ish ish. *


* Ini pulak gambar kami , abang penjage tangga yang tolong snapkan. Btw lupe den nak kobar yang ktorg jumpe kawan ktorg jugak. Meet Eshat and Rina. :) *


p.s : Meriah beno berjalan-jalan sambil snap sane sini , bebajet macam model photoshoot je. Hapuiiihh~



xoxo



- Cik Dabel N -


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah