Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, July 6, 2012

HB Mak Hamster , kihkihkih

Hey readers , bace title entri kali ni mesti macam pelikkan ? Adekah aku celebrate birthday hamster ?? Apekah dah habes gile ke aku nak celebrate birthday hamster pulak dan adekah aku sebegitu rajen yang amat nak jot down dekat calendar setiap kali birthday hamster ? OHHH semestinye TIDAK.

Mak hamster is just a gelaran for adik Encik SS , hahaha. Comel je kan nickname dia. Semestinya ada yang tertanye-tanye dah ape penyakit pulak name dia Mak Hamster. So meh sini aku cite , haaa meh duduk dekat sikit aku malas nak jerit-jerit nak cerita. Adik Encik SS ni adalah pembela tegar haiwan bernama Hamster. Dekat rumah je ade 3 sangkar dengan 4 ekor hamster. Huiii terasa nak kebas 1 sangkar je rase. Heeee. Ehhh dah macam lari topik pulopp.

Fuhh fuhh fuhh tak nak dah cite pasal mak hamster tu. Nak cerita pasal birthday die. Ehhh tapi nak cerita ke nak tunjuk gambar ? Cerita ke gambar ? Gambar ke cerita ??? *sambil main osom sorang-sorang* :D So kesimpulannya aku nak show gambar sambil berstory-story.



* Inilah mak hamster bernama Reyn , hahaha. Happy birthday si kuku !! *


* Mother & Daughter , so lovely same-same potong kek. Kannn kannn kannn ?? *


* Ini pulak encik boifren kepada mak hamster , kirenya bapak hamster la dalam entri ni. Haha *


* Ini pulak nama dia Alya , anak kepada kawan mak hamster. Anak dia ktorg culik , mak dia kita kasi tinggal dekat rumah. Fair and square kannnn ? *


* Tengok muka dia , pandang kek macam pandang duit sejuta. Hahaha. *


* "Alya nak kekkk , nak lagi !" , dah macam bawak anak sendiri dah rase. Hahah takpe practice make perfect kannnn. So ape salahnya kite praktikkan dari sekarang. Kwangkwangkwanggg. *


* Oh ini dia budak baju kotak bertelinga capang yang aku sayang , konon comellah eh snap pic camni. Haha. Sejak aku jadi babysitter temporary aku punye gambo pon tak banyakkk. Sadissss ! *


* U seee u seee , like mother like son kannn , masing-masing nak snap2 dengan garpu kat mulut. Hahaha. Kurlass tau mama & anaknya ni. Heeee. :) *


 * Tengok betapa manjanye budak Alya ni , jeleshhh ! Hahaha. Comel kannn. Cecube bayangkan kalau aku ade anak (ohhh pleasee bukan anak tekak dan anak mate okenggg) , hahaha mesti comelkannnn. (beranganteruk). Hokhekhokhekkk. *


* Korang tengok budak ni , kecik-kecik dah pandai posing. Nak aje aku gigit-gigit budak ni. Asal suruh posing. Perrgghh pantas je. Mengade. Lepas da snap die kate "Alia nak tengok , alia cantik tak ?" , tulah die budak-budak sekarang. Petah. Dah pandai pesbuk okehhh budak ni. "


* Kemain seronok makan kek tau budak ni. Abes kek aku dekat dia je. Naseb comel. Kalau idok memang aku piat-piat telinga kamu tu tahuuu. :D *


* U see u seeee mama Encik SS main selit-selit dalam gambar ktorg. Haha. Senget-senget tauuu. Mampu ? Sabar jelah. Hahaha. Ape pon semua orang happy malam tu. Itulahh yang penting aite. *


* Waaaahh kemain nampak macam keluarga bahagia , hahahaha insyaAllah 5 6 tahun lagi camnilah kowt kan rupa aku. Keokeokeok *


* Anddddd at last ade jugak sekeping gambar ktorg berdua , miahahaha. Dan aku nampak gemok ok di situ dan maka itu aku menyalahkan bekas gigi besi aku sebab buat pipi aku jadi macam pau ni. Ishishish. Kepada yang nak dapatkan pipi camni , silelah ke klinik2 pergigian dan buat gigi besi. Bahahahaha. *


p.s : that's all for this entry hope korang yang membace enjoy , walaupun takde info ape-ape but ya. Just for fun. Once again Happy Birthday Adik. (Entri ni diedit berkali-kali sebab gambar den bosa-bosa).


xoxo



- Cik Dabel N -


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah