Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, July 23, 2012

Inspector Gadget , heeee.

Hey readers , salam 3rd Ramadhan !!

Tadi dekat office , saje main gugel-gugel gare-gare bosan yang melampau. So , ape lagi mencari kerjala kannn~ Hasilnye ape ? Hasilnye aku tergugel macam-macam gadget , ohmaiii~ Mulelah terasa gatal tapak tangan kiri macam nak membeli belah walhal gaji pon belum masuk account. Miahahaha.

Nak tau ape yang aku gugel dan ape yang dah masuk dalam listings aku ?? Moh kite nengok ape gambo yang teman dapat cilok dari Encik Gugel , heee. :D


* Haaa u see , Galaxy Tab 2 7.0 kaler putih , kalaulah aku dapat ! Perghhh~ pengsan-pengsan main game pon takpe. Hahaha. But actually trying tuk dapatkan jugak gadget ni! Hohoho. *


* And here is the Polaroid Camera from Fujifilm , hoyeahh !! Nampakkan betapa adorablenye gadget ni , around RM 300++ dah boleh dapat dah rasenye. Huhuhu. Nakkk !! Nakkk !! Nakkk!! *


* Ini pulak compact photo printer. Namenye Canon Selphy. Ade 2 kaler je kalau tak silap aku. 1 putih 1 hitam , cantikkan ? Bukan ape kalau beli ni no need to pergi kedai and print gambar. Buat kat rumah pon boleh. :D *

Pada yang tak tahu , aku adelah sorang yang sangat gilekan gadget ! Memang dari azali lah orang kate. Huuu. Tapi aktiviti membeli-belah gadget ni dah lame aku berhentikan gare-gare terasa macam membazir duit je. Hahaha. Tapi rasenye penyakit ni dah datang balik baru-baru ni selepas tertengok Galaxy Tab 2 7.0 tu. Hohoho. Bahayaaa. :p

Nak tau ape je gadget yang aku ade ? *sikit je padahal* Miahahaha. :D


* Ni my faveret gadget dalam banyak-banyak gadget aku ade , Cik Ipod Nano berwarne MERAHHH !! Cantikkan ? 8GB je yang mampu aku sebat. Huhuhu. *



* Ini pulak gadget yang allow aku untuk berblogging , heee. My Compaq Presario V3000 yang kadang2 hang macam tuannye jugak. *


* Ini pulak Walkman Digital Tuning , dapat mase aku Darjah 6 (UPSR punye citela ni). Hahaha. Masih elok until now , hehehe. Tapi jangan ditanye tercampak kat mane. Sebab aku letak merata lalu lupa. :D *


* Ni pulak handphone pertama aku pakai which is mase tu zaman baru habes PMR , Cik Nokia 2100 , hahaha. Kesiannkannn. Ade game SNAKE je kowt dalam ni. Hahaha. *


* Ini pulak handphone selepas SPM , haaa mase baru-baru pegang duit. Ini namanya Encik Sony Ericsson W810i. Berjasa agak lame jugaklah handphone ni. Dari aku habes sekolah sampailah aku start kerja dekat travel agency awal 2011. Tapi sekarang speaker die dah problem sikitlah. Maka itulah yang tukar handphone. *


* Nilah handphone yang berjaya aku beli gune duit gaji mase baru mula-mula kerja dekat travel agency ni , Cik Sony Ericsson Zylo namanya. Masih aku gunakan sampai sekarang. :D *


* This is my current phone besides Cik Zylo , my Blackberry Bold 2 , hoyeahhh ! *


* And here you are , camera digital yang selalu aku angkut sebelum ayah belikan DSLR untuk adik aku (tapi aku yang selalu rembat dan pakai). Camera digital Sony Cybershot DSC-S930 yang banyak berkorban untuk snap muke aku yang kadang-kadang tah pape ni. :D *

Tulah die sedikit sebanyak gadget-gadget aku yang masih ade dalam tangan aku , masih sihat lagi. Hehehe. Dan semestinye 3 gadget kat atas tu dah masuk listings untuk dibeli. Hahahaha. :DD


p.s : kadang-kadang rasa membazir bile beli gadget-gadget ni , tapi actually ni satu kepuasan untuk aku. Korang pulak camne ?? :)



xoxo




- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah