Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, July 20, 2012

Sophie Paris Malaysia

Hey readers , entri ke-2 !!

Esok dah bermulanya Ramadhan , semestinye orang dah nak start shopping rayakannnn ? Padahal sebelum puasa pon orang dah sibuk dengan shopping. Handbags,wallets,kasut dan sebagainyelah kannn ? So tu lah tujuan entri no 2 aku tuk harini. Untuk korang yang dah tatau nak shopping handbags or wallets dekat mane. Bolehlah ke sini !! (since tempat ni baru bukak , so dorang focus untuk handbags dan wallets dulu , baju ade jugak but not so many choices lorh.)

Sini tu mane ?? Ke Sophie Paris Malaysia. Oh kat mane ?? Dekat C-01, PJX-HM Shah Tower, No.16A, Persiaran Barat, 46200 Petaling Jaya, Selangor !! Ade 1 cawangan je dalam Malaysia ni for now. Sebab ni brand yang baru masuk Malaysia okehh. So ade yang tak kenal lagi dan insyaAllah ade yang kenal.

Ape yang bestnye Sophie Paris ni ?? Oh same je macam Vincci , Padini semua tu. Boleh jadi ahli dengan bayaran RM15 je uollss. Ape benefit jadi ahli ?? Ohh dapat discount 20% on every items. Haaaaa amacam ?? Tak kirelah barang harge RM10 pon korang still boleh dapat 20% discount wooo. Menarik ??

Kalau menarik bolehla klik sini untuk tengok catalog online !! Lepas tu rambang mate nak pilih yang mane. Hahaha. Layannn~



* View dalam Sophie Paris Malaysia , kurlasss kannn ?? Jemput-jemputlah datang. *


* Ini pulak membership card dorang , pink kaler okeyhh !! *

Untuk maklumat boleh email aku : nad301189@gmail.com


SELAMAT MENCUCI MATA



xoxo



- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah