Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, August 18, 2012

28th Ramadhan , woot woott !!~

Assalamualaikum & Hello !

Ohhhmaii , today is our last day for Ramadhan this year.
So how was it ? Banyak ponteng puasa tak tu ?? Ngee~
We women kire beruntunglah sebab on certain days tak payah puasa.
TAPIII nak mengganti puasa tu amatlah seksa hokeyhh ! Agree ??

Yesterday , 28th Ramadhan.
2nd last Ramadhan before we meet Syawal tomorrow. Wowieee~
Apekah menu iftar anda di hujung-hujung Ramadhan ni ??
Awal Ramadhan kemainnn berbazarian kann~
Hujung-hujung Ramadhan bazar pun dah tak banyak choices , pandai pulak korang cari dapur and masak sendiri kann~ Hahaha
Actually am talking based on ma expriences. TEHEE !!~

So semalam , again mama masak for iftar !
Plus some foods yang ayah bawak balik from Kuantannn~ Huyeahh !


 Laksam fresh from Kuantan uollsss , *gelek-gelek sambil cakap KO HADO ??* :DD


  Ayam Percik uollss , imported from Kuantangg also. Singgit satu okeh , kau mampu ayam percik jual singgit satu kat KL ni ?? Nonnn mampu tauuu. :P

 
Tuuu diaaaa , Daging Masak Black Pepper. Nyummm nyumm. Dap wooo~ :D


Tak dilupakan Terung Sambal , perghh !! Pedasshhh. :DD

Oh by the way , entri ni telah ditulis live dari workstation. Miahahaha. Apekesss kau keje lagi ni Cik Dabel N ?? Tak reti nak cuti raya ke ?? Bahahaha. Sorryla ye , bukan ape. Sebab lepas raya lagi banyak open house nak kene attend. Kann~ So lagi banyak nak swap Sabtu. Hahaha. :PP

Thanks for your time & enjoy your reading. (even merepek teruk) :D


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah