Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, August 9, 2012

Alkisah IC !!~

Assalamualaikum dan hey followers/readers !!

Harini pepagi lagi aku dah skype boss aku sebab nak apply cuti on this coming Monday. Woot woot !! Heeee~ Dan bile boss kate OK ! Terus rasa nak jerit-jerit. Hahaha.

Apekes aku nak cuti mengejut and kenape aku gembira tahap gile ni ???? Sebab sebenarnya aku nak g replace IC zaman purbakala aku tu dengan IC baru yang ade 2 gambar tu. Ngeee~

Actually takdela penting sangat pon tukar IC ni kepada IC baru tu but now baru terperasan (padahal asal tengok dah perasan tapi lupe. kihkihkih) yang gambar dekat IC aku sekarang ni gambar mase aku free hair. So , malu ohgeyh mak jemah nak suruh bangla potostet IC mak jemah. Hahaha. Makanya , aku nekad nak g buat jugak IC baru.

Disebabkan aku teruja beno dengan IC baru ni , aku siap riki-riki dengan ofismate aku yang dah tukar IC baru. Yolah nak tanye bape hengget lak nak kene bayo kannn~ Nak tanye juga boleh ke rembat pakai baju ikut suka hati ke ape ke kannn~ Sebab mak jemah mestilah nak bergayess gayess kat IC tu barulah takde kes sorok-sorok nak kuakan IC. Hahaha. Ohh ya by the way ofismate aku tu kate bayaran tukar IC tu RM 10 jeeee. :DD

Meh kite tengok ape beza IC baru dan IC lame , sila scroll !! TEHEEEE!!~


Haaa kau tengok pakcik ca ya nun alip kat bawah ni pon dah tukar IC baru tauuu , kau hado ??



p.s : kalau dikira-kira campur IC yang bakal aku buat ni , baru 3 kali aku tukar IC hahaha. IC darjah 6 tu dah selamat ghaib gara-gara aku tinggalkan handbag dalam bas. hahaha. (siap pakej dengan barang barang dalam handbag lagi aku tinggalkan. Untunglah sape jumpe handbag tu. Hewhewhew.) :DD


sumber gambar : Encik Gugel
untuk maklumat lanjut mengenai IC baru atau apa-apa je mengenai JPN , sila ke Website JPN


xoxo



No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah