Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, August 2, 2012

Bila hati kata "KAU BERSALAH", Huhu !!~

Hey readers , salam 13th Ramadhan !!

YaAllah , pejam celik pejam celik dah nak dekat 2 minggu dah kite semua umat Islam berpuasa. Alhamdulillah. Jadual bulan puasa aku macam biasa agak pack dengan Iftar here and there bersame keluarga tercinta , buah hati tersayang dan jugak sahabat handai. :)

But this is not the point kenapa aku tulis entri ni , entri ni terang-terang dah cerite pasal serba salah kan ? Serba salah kenape ? Sebab tak puasa dan makan di khalayak ramai ? Ehh mestilah bukan pasal tu. Hahahaha.

Tapi pasal hati dan perasaan. Ahahh !!

Oh hurmmm !!~ Nak mule macam mana pon aku tak tahu ni. Actually recently , aku ade buat something yang bagi aku sangat teruk , sangat dashat yang aku sendiri pon tak terbayang macam mana semua ni boleh jadi.

Dannn sekarang aku rasa sangat bersalah , dah memang salah kau mestilah kau rasa bersalah !! Durhhh !!~ Adekah aku dah belajar daripada kesilapan aku ?? Things happen for a reason right ?

Now , kesan daripada kesalahan yang aku buat tu pon aku tengah rasa. Sakit , perit , kecewa , sedih semuanya ade. Tak tahulah berapa lama aku kene hadapi keadaan macam ni. Semestinya sangat menyesakkan dada dan kepala otak aku. Tapi benda da jadi pun. Ape lagi yang aku boleh buat ?
REDHA !!~



p.s : this is my lesson.



xoxo



- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah