Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, August 20, 2012

Cerita Raya Aku - Part 1

Assalamualaikum & Hello.

Salam lebaran tu uollss , baru berkesempatan nak menghapdate blog.
Since semalam seharian di luar kawasan. Ngeee~
Syawal pertama yang pack sesangadd !!~
Now , dah masuk Syawal ke-2.
Masih lagi beraya namun tidak sehebat semalam. Fuhhh !!~
That is why aku sempat kelentang kelentung depan lappie ni menaipe entri.
Actually more to nak kongsikan korang gambar raya aku je. :PP

So , let rock n roll !!~ Mari jalan-jalan tengok gambar family aku :


Minta ampun minta maaf , tapi later buat perangai lagi. Hahaha. :D Bak kate mama " Lepas raya bertunang. " Terus buat-buat tak dengar. Miahahaha.



Budak 2 orang ni pon minta maaf minta ampun , konon je ni. :PP 


 Woot ! Wooot !! Sesi kutip duit laye , meriahnye layeee !! :DD




Ma Familia , ngee~ InsyaAllah nanti tambah lagi sorang dalam gambar. Miahahaha. Mood berangan turn ON !! :PP


Ibunda & Ayahanda


Like mother like daugther !! TEHEE !!~


Ibunda & Adinda & Meowww !~


Disebabkan tak dapat beraya dan bergambar dengan Encik Dabel S , dengan teddy bear pemberian dia pon bolehla. Janji lepas ghindu. :D *gedik*


Me & Atok , sayang atok sebab bagi aku duit ghaye. Bertambah indahnya ghaye makkk nokk !! :PP


 Tak dapat beraya bersama tak bermaksud takde gambar same-same , teknologi dah moden. Hahahaha. Combinekan aje cenggini. Bahahaha. (macam ni pon boleh ka ??) Even baju kami tak sama warna tapi dia tetap insan yang sama. Ngee ~ (kopipes ayat si dia). Tak sabar nak ghaye same-same besok. Yeayy !! Pakai baju yang same kaler pulak. TEHEEE !!~ :PP


p.s : ni baru part 1 , ade banyak part lagi yang akan menyusul. almaklumla rayakan sebulan. Tralalalala. :DD


xoxo

-

2 comments:

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah