Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, August 21, 2012

Cerita Raya Aku - Part 3

Assalamualaikum & Hello.

Tadi aku dah kongsikan dengan korang gambar gambar di hari raya pertama.
Now , aku nak kasi korang tengok pulak gambar raya ke-2.
Actually raya ke-2 ni just pergi rumah uncle aku dekat Puchong tu je.
So , takdela gambar sebanyak hari raya pertama. Huhuhu.
But just to have some fun , mehla nengok yeeee. :DD



Aktiviti WAJIB di depan cermin dan bila DSLR di tangan dan apabila menunggu orang. Bahahahaha. :DD










Aktiviti Syawal ke-2 , beraya dekat rumah ucnle aku dekat Puchong dan kemudian ke Sungai Buloh beraya dekat rumah kawan ayah pulak. Tapi gambar dekat rumah kawan ayah takde sebab aku da duk berbaring atas lantai gara-gara mengantok !! Hahaha. ( Actually kawan ayah ni kenalan lama ktorg , sebab tu selamba tok je aku buat macam dekat rumah aku. Dari aku kecik lagi aku dah dibiasakan dengan keluarga kawan ayah ni. Weeee !!~ Jangan pikir aku takde adab pulak yeeee. :PP ).


p.s : nantikan entri beraya bersama si dia keesokan harinya yeeee. Dup dap dup dapppp. :P


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah