Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, August 11, 2012

Cerita sahur KAMI , ngeee~

Assalamualaikum dan hey followers/readers.

Semalam bertempat di Marakesh Kg Baru ktorg selamat bersahur. Alkisah macam mana ktorg boleh bersahur kat situ ?? Kisahnye bermula bila ktorg 3 kereta dari Putrajaya nak pergi Danau Kota. Kononnya nak shopping ghaye kannn~ Malangnyaaaa. Kereta Encik Dabel S buat perangai pulakkk mase dekat area Jelatek.

Actually kereta tu dah 2 kali buat hal dan to be more specific dua-dua kali buat hal tu mesti ade aku. Hahaha. Nampak beno kereta tu tak suke aku. Hewhewhew. Kesaaahh plakkk aku kannn~. :DD So , maka dengan itu aku dengan Encik Dabel S sempatlah jugak mencekik mata kucing + fries Mekdi dekat bahu jalan sementara tunggu kawan kawan Encik Dabel S yang nak datang ke tempat kejadian. Hahaha. Selepas agak macam berkurun jugak kat situ , barulah ktorg memulakan perjalanan ke Marakesh , Kg Baru dan jyeahhh !! Masa tu jam tunjuk pukul 1 pagi. TAHNIAH !!~ Hahaha. *dengan balik keje tak mandi , soooo meriah okengg.*

Sesampainya kat Marakesh , inilah jadinya :


Si Gigi Besi + Si Bekas Gigi Besi , Weee~


Nampak tak aku tengah promote botol Barbican tu ?? Nampakkk takkkk !!


Sesi mengarut bermula , hihihi.


Kepenatan dah si Wane tu , kesian. Ipoh - Putrajaya - KL tuhh !~ Gile kalau tak penat. :DD


Bile si Ecad dah dapat Internet/WiFi = ANTISOCIAL !!~


Bile Encik Dabel S dah dapat pizza , laparla tu selepas tersadai dekat bahu jalan. :DD


Macam goreng pisang panas , kojap jo habes. Hahaha. 


Pedulikan dengan lipatan tudung yang sangat mengundang tu okehhh !!~


Peace sane , peace sini !!~


Senyum sane , senyum sini !!~


Masih lagi senyum sane sini , walaupun mata dah tak berfungsi akibat sudah jam beberapa pagi. :PP


Dannnn akhirnya jadilah DUCK FACE macam ni !!~ Hahahaha. Meriah kauuu. :DD


p.s : terbantut nawaitu nak membeli belah keronsang dekat Danau Kota. hahaha. Aktviti nak beli tudung bawal pon kene lupakan sekali. Sobsobsobssss. :'(


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah