Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, August 27, 2012

Short Update : Ade orang barulah. :D

Assalamualaikum & Hello.

Entri yang ke-2 untuk ini hari ye kawan kawanku sekalian.
Walaupun harini agak busy mengalahkan PM , tapi masih sempat untuk berbloggging. Kihkihkih.
* Sesungguhnya aku memang pekerja yang berbakat dalam aktiviti mencuri tulang. :P *
Actually dalam entri ni aku nak perkenalkan korang dengan follower baru aku. Weee~
At lasssttt , bertambah gak sorang demi sorang. *Sikit sikit lama lama jadi bukit kann~*

Sapekah beliau ??
Beliau adelah Nadhira Izzati. Sooo , ape lagi ? Sile silelah blogwalk blog die.
Blog die comel !!~
Kaler pink lagi tuuuu. Woot woot !!~

Ape pun thanks Cik Nadhira Izzati sebab follow blog aku yang tah pape tah ni. :DD
*Ohh sangaddd terharu !!*
Thanks jugak sebab meramaikan bilangan Si Cantik dekat blog aku ni. Weee~


p.s : bilela agaknya nak dapat follower seramai Fatin Liyana , Irine Nadia tak ponnn macam Maria Elena ?? *bersyukur dengan apa yang ada. wacehhh !!~*


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah