Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, August 30, 2012

Hobin Jang Hobin VS Kejor Yob Kejor , woo!!~

Assalamualaikum & Hello.

Errkkk , me again !!. Hewhewhew. :D
Actually entry ni telah dipostponekan beberapa hari.
Gara gara menunggu gambor daripada Cik Rina.
*almaklumla malam tu teman tak bawak camera*
Dan harini barulah berkesempatan nak berkongsi kongsi dengan korang semua.


Aku ingatkan nak pergi pintu masuk Stadium Paroi ni jalan dia takdela adventure.
Aleh aleh amekkk kauuu , kene turun bukit pulakk. Dangg~
Gambar atas ni muka ceria je sebelum tengok bentuk muka bumi kat situ. Kihkihkih. :D


Pose yang hampir same dengan Cik Rina , hahaha.
Peace tu memang tak boleh nak tinggal.
WAJIB ade okeh !!



Haaa tu diaaa , penuhnya umat Nismilan dalam stadium.
Penyokong Peyrok mane ??
Tuuu haaa dekat ceruk belah kanan gambor tu.
Sikit je ?? Ate kome tengok nanti mase lawan kat Ipoh.
Teman jamin ramai punyee !!~


Dekat kaki Cik Rina tu air oren stadium name die.
Singgit se , hahaha. Tapi dok sedak !!
Tak rase ape ponn. Standardla stadium kannn~
Ape kau ingat ni Starbuckssss ?? Mahupun Chatime ?? :P


Kat tangan aku ni pulak namenye Burger Stadium.
Disebabkan balik balik keje dengan tak makan terus shoot g Paroi.
Makanya , nak ke taknak ke kenala jugak rembat burger ni.
Isi kandungan ?? Roti , sos , kobis , daging nipis tah pape rase , roti lagi. Hahaha
Sebijik ni pon dah 2 hengget kau tauuuu.





Camwhore dengan Cik Rina memang dah jadi satu tabiat. Kihkihkih.
Gambar yang last tu nampak cam muka terpaksa kannn~
Muka terpaksa pegang MAFLA NISMILAN. Hewhewhew.
Kalau ktorg tak pegang nanti Eshat tinggalkan ktorg kat tepi jalan. :D
Soo , amek hati pegang la sikit sambil senyum rela dalam terpaksa. Bahahaha.



Gambar 1 menunjukkan ketekunan Encik Dabel S nak bukak peket kuaci. Tralalala.
Gambar 2 menunjukkan semangat Hobin Jang Hobin si Eshat. Kahkahkah.
Ade ke patut die pakse Cik Rina pakai baju nismilan. Hahaha
Naseb baiklah baju tu beso lalu Cik Rina pakai jersey Malaysia je. :DD



Tu diaaa semangat orang orang Nismilan , perghh !!~
Siap ade banner bagai. Sabor jela yob. Hahaha
Siap ade baling baling mercun ag , kemain emosi tau dorang ni.
Sepanjang game tu rasenye takdela yang tak mencarut.
Yang bestnye mencarut pon macam membebel. Kahkahkah.

Dan tu diaaa kesudahannya , Peyrok 0 Nisimlan 0.
Seri tanpa jaringan katanya uolls.
And this is US , dalam jersey Malaysia kekaler bilu !!~ Wuuu. :DD

Entri ni tak habes kat sini je yeee.
Lepas daripada match ni , ktorg ke Senawang.
Cari makan la beb ape lagi.
Masing masing muke da macam pelarian tadapat makan. Hahaha.
Makanya itulah yang ketemu dengan Cik Ell.
Sebab die kan duduk Senawang , so alang alang tu melepakla terus.


3 dara pingitan , wacehhh !!~
Yang kiri tu Aku , yang tengah tu Cik Rina , yang kanan tu Cik Ell.
Mase ni Cik Ell baru balik berayeee tu yang tak join ktorg nengok bola.
Kalau tak mesti lagi meriah.
Yelah pompom girl tambah ag sorang. :DD


Ini pulak 5 teruna konon sasa , bahahaha.
Meh sini aku kenalkan sorang demi sorang okeh.
Dari kiri : Eshat (bopren Cik Rina) , Sapik , Amin , Apiz & Bopren akulaa :D
So pilihla mane 1 maumu ?? Jangan kebas boprenku dan Cik Rina sudeyyy. :P


Dengan Sapik , hahaha.
Dah takde keje maka inilah jadinya , Jyeahh !!~


Last but not least , mestilah ade muka birthday boy dengan aweknya. Bahahaha
Dua dua berjersey Malaysia okeh.
SEMANGAT !!~


p.s : entri pasal day 3 dekat CMH pon tak sempat aku update lagi. Ni semua gara gara internet buat hal. Entri ni pon aku post dekat office. kahkahkah. :DD


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah