Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, August 7, 2012

Iftar at Bagan Lalang , TEHEE !!~

Assalamualaikum and hey readers/followers !!

Oh ya yesterday maybe ade yang dah tengok TEASER tak berapa TEASER aku tu kannn~ So , here you are. Alkisah iftar ktorg dekat Bagan Lalang last Sunday. Wuhuu !!



Sesampainya ktorg dekat Restoran Bagan Lalang Seaview , Sepang. Disebabkan jam masa tu tunjuk baru pukul 6++ , so macam malas je nak duduk diam dekat table , makanyaaa kami ponnn ke PANTAI !! Yeayyy !!~






Nampakkk tak betapa excitednya masing-masing untuk iftar ni , sampai habes melompat sana sini , sila perhatikan si baju ungu tu ye. Aktif yang terlampau , maybe akibat terlebih gula masa sahur pagi tu kowt. Bahahaha.


Inilah keadaannya bila semua dah hilang motif , hahaha. Berterabur. Ikut suka hati korang lahh janji korang happy.


Actually ni event budak-budak Putrajaya Precint 9 ni ha , reunion sekolah katenye. Just aku dengan nenek Rina je yang bukan budak Putrajaya tapi ktorglah yang paling suke menempel event dorang. Hahaha. Nasebla kannn~


At last , ade jugak gambar ktorg dalam gambar reramai ni. Heeee. *muke puas hati* , tapi yang menyakitkan hati tu. Cube tengok budak terlebih gula tu. Habesss jahanam gambar indah ni. Hahaha. Dah jadi hantu la pulak budak tu. Gerak sane gerak sini , inilah akibatnye. *Sila jangan cube aksi ni dalam gambar ramai-ramai kelak rase nak lempang-lempang je rase* :DD


Di mana ada camera , di situ ada si baju ungu. *Sila perhatikan dengan lebih teliti.*


Kannnn aku dah kata , baju ungu ni mesti ada lagi. Hahaha. Kali ni die vajet-vajet fotogelafer hebat pulak. Hahaha.


Dannn ini pulak tunang orang , kihkihkih. Mesti korang rasa mamat ni kacak + nak ngorat kannn~ Kalau korang nak ngorat , boleh saje tapi tryla lawan pedang samurai ngan tunang dia dulu ehhhh. :PP



Macam biasa , kalau aku dah jumpa Rina dan Rina dah jumpa aku. Inilah aktiviti ktorg. Hahaha. Snap snap , klik klik , senyum senyum. Heeee. I love lovee loveee you Rina !!



Hanya ktorg je 3 orang je wanita yang jelitawan masa event ni , so kami bebajet retis la kannn. 3 suara la kononnye ni. Hahaha. Aku nak jadi Shila Amzah la camtu. Rina nak jadi sape ?? Amek Ning Baizura la. Kihkihkihkih.




TEHEEEE !!~ Lepas snap snap dengan kawan-kawan , tibalah masa untuk snap snap dengan kekasih hati pulak. Huyeah !! Huyeah !! Huyeahhhh sambil goyang Inul Daratista. Hewhewhew.


Sesi membunuh semut api , hahaha. Eh eh eh bukanlahhh !!~ Kang tak pasal jadi pembunuh pulak. Ni kes membuang pasir dalam flat shoes. Meriah kan tertonggeng tonggeng kat tepi jalan. Hahaha. Sorry la ye rakyat Bagan Lalang , rosak pemandangan indah korang dengan ktorg ni. :PP 


Inilah menu ktorg malam tu , actually ni gambo tak menyabo namenye. Makanan lain tak sampai lagi dah snap snap. Hahaha. Ade kerang rebus , ade udang bakor. Eh eh eh ade macam-macam la. Sedapp makan kenyang perut !! :DD




Kami dan makanannn dannn makanannn dan makanannnn lagi !!~ Semua muka nak toye je kannn~ , konon penat puasa lettuw. Padahal dah penat melompat-lompat + terliur tengok air yang terhidang depan mata. Kannn kannn kannn~


Last but not least , our Atok dan Nenek !! Khusyuk na tengok gambo dalam DSLR dia yang dah ada memory card baru tuh. Hahahaha :PP


p.s : bilelah dapat iftar dengan girlfreng-girlfreng aku pulak nieh. Huhuhu. :'(


xoxo


2 comments:

  1. Hihihi.. Ning Baijura pon Ning Baijura la.. Janji kita berdua happy kan.. HIKHIKHIK :P

    Gambar last yg tak tahan tu.. Jdi penutup cerita.. Excited bebenor nme nye tu.. hoho :P

    ReplyDelete
  2. Hahaha , kannn~ Ok la Ning dari bagi jadi Jekeling. Hahahaha. Tula pasal. Excited lagi den yg tengok 1 gambar mulut nganga tu. Tapi dah ade amaran keras jangan upload kat mane-mane. :pp

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah